Ronaldinho Nickli Üyeden Alıntı
Bir gün o paranın hepsini geceye pozisyonla kalırsan şeytana uyup ertesi gün terse geldiğinde 120 miyar yuzde 25 gitse bu sabah olabildiği gibi ettimi sana 30 milyarcık.Kaldımı sana 90 milyar.Sonra o 30 milyarcığı geri kurtarmak için panikle daha kötü alsata giriştin mi gittimi sana komisyonlarla paranın 30 u daha.Sonra kaldı ya 60 milyar daha onla da artık 1e 2 yapman lazımdır hem de acil ekseriyette olması lazım bunun.Panik işlemlere devam.1 ay için de sadece faiz gelirin kadar paranın kaldığında vobun en gercek yüzü ile işte ozaman tanışırsın followcuğum.Onun için o anlattığın olan sadece işin pratiği.Olayın psikolojik yönü de benim anlattığım.Bunları yaşamış çevrem olduğu için söylüyorum size.Hiç imkb 30 dan çıkmayan arkadaşım benim borsada gitti borsada egeplastik aldı al sat emkel aldı al sat battı tabiki.Hadi şimdi size kolay gelsin.Ben sankoda 27000 liradan 40 000 liraya çıkmıştım bir günde.Karları alamıyoruz diye 35000 i alacaktım ertesi güne kalsın dedim eft yi komple çekerim dedim.Eft yapsam sadece 27000 i alabiliyordum ve ne oldu mu o para.2 günde 23000 e düştü.2 ayda 4000 e düştü.Sonra ben yine çıkarttım yukarı ama sonuçta para geberdi.Kolay gelsin.
Para piyasalarında şeytan çok kol gezer.Büyük paranız var ise eninde sonunda full girmeme iradesini gösteremezsiniz.Bu mümkün değil.Kendimden biliyorum.
Kardeş senin en büyük riskin bu vobta o kadar parayı atıl olarak faizde tutman.Bankaya at orada daha sağlam durur.Eğer 10 adet yüklü zarara geçerse 20 adete eninde sonunda şeytan çıkartır sana ve devamı gelir.Nerden mi biliyorum kendimden.
Bull market adamın peşini bırak bence.3 5 tarla batırdın vobta hala milletin yorumuna laf atıyorsun.Ben de 56000 olabilir diyorum olsun yada olmasın adam yorum yapıyor bırak ya.Herkes işine baksın.Bende imkb 100 32500 iken vobta 39900 den alış var ama 950 den de satış var nasıl yapacaz şimdi.Ben şimdi en dipten almış olmuyormuyum.Bunlar fasa fiso eğer biliyorsanız çok işi yorum morum masal.Güzel bir ekstre bekler gözler başında - işareti olmayan.Hadi kolay gele dostum.
ronaldinhocugum herkesi kendin gibi zannetme,sen farklisin,sen kuponsun 
8000-9000 gunluk islem yapana baska ne denilebilirki
daha oncede seninle yazismistik hatirlarsin tansiyon rahatsizligim var beni duvara civileseler full pozisyon almam ve senin kadar islem yapamam.
ben gunici en fazla 20 kontratlik islemlerle ,haracimi alirim isi bitiririm,o kadar.
diyeceksin o para bosa duruyor varsin dursun ben biraz saglamciyim amacim para kazanmak ,zengin olmak degil.Benim icin kafa rahatligi biraz onemli.
seninle 56 konusunda ayni fikirde oldugumuza sevindim cunku biraz sivri cikislar yapiyosun ama piyasayi orta vadeli guzel okuyosun.
bol kazanclar.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Yer imleri