veriler orta şeker palanın canı ne çeker![]()
veriler orta şeker palanın canı ne çeker![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
a ha da..gold kraşıyo..selpatros buracak voleyi
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Pala dayı farkı bi açıyo bi kapıyo, hatta bugün bi ara eksideydi,
nooluyo pala dayı ya?![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
(k.v)80800-81600 arası durum karışık yukarıda dedeyi uzun zamandır ziyaret edemedik.
aşağıdaki volatilite göstergesi noelle birlikte hızla geriledi.
![]()
475 den long denemesi
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
vay anasını be ben aldım hemen kaldırdılar acelen ne ulen![]()
Parite buradan 10 - 10 ay içinde 1,02 ye edoğru düşer görüntüsünde
Tarih tekerrür ediyormu ne?
grafikte ilk tobonun çalışması, w formasyonuna gidişi ve son tobonun uyumsuzluğunu görüyoruz.
Uzun vadede ise bunun aynısını 10 yıl önce yapmış olduğunu görüyoruz
Bakalım bundan sonra neler olacak, orta vadede 1,2587 altında 1,16-1,17 ye, oradanda 1,02 ye düşüşü sırasıyla yapabilir görülüyor.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
way way way..ne aldı lebronlar...Ultra süper şanslı günümdeymişim vallaha..82025 nere 82800 nere.... piuuuu
BANGA mühim
yürü be koçum kim tutar seni![]()
ellemeyin beni vermicem işte
Yeni yılla birlikte olacak olanlardan ben sorumlu değilim
Üstüme düşen görevi yaptım ve global piyasaların nelere gebe olduğunu grafikle anlatmaya çalıştım, saygılar.
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri