saraylı abi .. patronların patonudur ... abimizdir ..aynı zamanda son derecede mütevazidir .. problem edeceğini düşünmüyorum .. .. .. eur usd arkadaşı tanımıyorum önceden .. foruma geldi hoşgeldi .... kötü niyetli değildir tahmniim .. .... herkesin kişilği yapısı farklı tabi... ....uzatmanın anlamı yok bence ... yani .... üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
2013,00
sn Vox buraya kimseyle alay etmek için gelmedim gönlünüzü ferah tutun.
bir önceki yazımı baştan okumanızı tavsiye ederim. beni tanıyan bilir kimse ile dagla geçip hafife alan biri olmadığımıda bilir.
ancak sistemler konusunda yanılıyorsun en az sn saraylı kadar bilgim vardır metastock hariç.
ben forumlardan yazılanlardan yada kişiye göre posizyon taşıyan biri olmadımı da çok iyi biliyorsunuzdur ozaman beni az çok tanıdığınıza göre ...
üstelik sn saraylıya gayet tanımadığım için .. bu sistemi ne kadar zamandır kullanıyorsun gibisinden bir soru sormamdan nasıl sn saraylı ile dalga geçtiğim sonucunu çıkardınız onuda anlamadım.
yani benim söyleyeceklerim bukadar .. anlamadığınız bir yer var sorabilirsiniz.
neden böyle algılandı bende anlamış değilim ancak maksadım bu değil. gayet normal bir soru sordum çünkü sn saraylıyı bu forumda ilk kez gördüm daha önceden bu forumu bilmiyordum bile.
diğer taraftan neden ayrıldığımıda açıkladım... kendi topicimde.
yinede şunu açık yüreklilikle belirteyim .. kimseye ama kimseye laf sokmak ne biliym yada hafife alma gibi bir maksatım yok zaten böyle algılandı ise özür dilediğimide söyledim.
kısacası uzatmaya gerek yok.. sn saraylı eğer benim kendisi ile dalga geçtiğimi düşünoyrsa söyleyebilir yazabilir ama öyle bir niyetim olmadının farkındadır umarım.
eur usd yi başka forumdan biliyorum. kendisinin high tech olduğunu tahmin ediyorum.
geçen akşam sistemi hakkında konuşmuştuk.
str sistemi yerine kendisinin bir formulu var. onu kullanıyor. daytrader değil kendisi. forex üzerine çalışıyor. formulunu merak ediyorum. $$$$$$$$
yazdığı mesajı okumadım ama saygısızlık yapmak niyetinde olduğunu zannetmem. FORUM PAYLAŞMAK İÇİNDİR. . üstadlara saygı lütfen..
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
neyse ben tartışmaları sevmeyen biriyim... bu topicteki son yazım olsun..herhangi bir amaç maksat ile yazmadım.
bol kazançlar dilerim hepinize.
ama şunu da ekleyim madem... eminimki kimsenin umurunda değildir.. tıpkı benim umrumda olmadığı gibi kimsenin posizyonu parası pulu beni ilgilendirmez.ama yinede ister sn saraylı olsun ister forumdaki herhangi bir arkadaş 15 kontrat ile başladığım bu işe .. ister ekstre olsun .. isterse sistem testi.. hepsine varım... buda benim farkım olsun.
iyi akşamlar.
kapatalım konuyu en iyisi. başarılar yarın için.
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
Yok dostum, kesinlikle alay ettiğin gibi bir düşüncem zaten yok.
Senin iyi niyetli biri olduğunu biliyorum.
Ve yazdığımı dalga geçtiğini düşünerekten yazmadım. Benim rastladığım son bir kaç gün içinde
aklımda kalan birkaç mesajınıza istinaden "Bilgilendirme" amaçlı bir yazıydı. Zaten benden öncede o
bilgilendirme yapılmış. Ben göremedim.. Tekrar üzerinde durmayı gerektiricek birşey değil..
İyi akşamlar ve yarın için bol kazançlar...
Bu arada, forumun tekrar eski günlerindeki gibi olmasından çok büyük mutluluk duygudumu
söylemek isterim. saraylıya bizi tekrar bu topic altında birleştirdiği için; astatine selçukluya
yavuzhana stratejiste unlimitede akbaya jerfine ve şuanda ismi aklıma gelmeyen ama gün
içindeki eğlenceli yazıları ile katkılarından dolayı herkeze teşekkür ederim...
Teşekkür plaketlerini yarın bi 2000 puan daha düşersek altın plakete çevirip size öyle
yollayayim![]()
Vay canına ,
Hakikaten parite iyi yükselmiş bugün,cırcır'ın dediği gibi...
Bende de ,STR 1.2730 gibi al vermiş,200 pipe yakın kar var,iyi bişi...
svg. unli bizim STR forex piyasasında da çalışıyo,senin tg ler gibi olmaz belki ama,yine de fena değil ya...
eyvallah...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
1.)Trend Takibi
ETR:
----------------------------------------------
2.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış
GY: 75.000
GD: 72.900
GK: 72.900
3.)Kırılma Noktaları
SRB:
73.250
72.900
4.) Pivot ,Destek ve Dirençler
4.Direnç : 79.900
3.Direnç : 77.800
2.Direnç : 75.700
1.Direnç : 74.300
Pivot : 73.600
1.Destek : 72.200
2.Destek : 71.500
3.Destek : 69.400
4.Destek : 67.300
5.) Fibonacci Denklemleri
4.Direnç : 75.650
3.Direnç : 74.675
2.Direnç : 74.025
1.Direnç : 73.575
1.Destek : 72.225
2.Destek : 71.775
3.Destek : 71.125
4.Destek : 70.150
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri