Yalnız bu anons işi hakkaten rezalet... 2-2 diye son 1-2 dakika top çevirmeye dönen FB belki de atabileceği bir golden oldu... Resim milliyet den..Timsah yürüyüşünü yapan FB li taraftarlar yerinde olmak istemezdim
![]()
Yalnız bu anons işi hakkaten rezalet... 2-2 diye son 1-2 dakika top çevirmeye dönen FB belki de atabileceği bir golden oldu... Resim milliyet den..Timsah yürüyüşünü yapan FB li taraftarlar yerinde olmak istemezdim
![]()
Bursasporlular dışında neden diğer takım taraftarları da sevindi diyen Fenerbahçeli kardeşlerim şu iki yazıyı 5 dk ayırıp okusunlar lütfen. Tabi anlayana...
Not: Eminimki Fenerbahçelilerin çoğu biz büyüğüz siz bizi çekemiyorsunuz diyecektir
http://eksibesiktas.blogspot.com/201...im-ki-ben.html
http://eksibesiktas.blogspot.com/201...ratorlugu.html
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
demirörenin yapmış olduğu en büyük iyilik bursaya helal olsun adama
adam ertuğrulun işine son vermemiş olsaydı bursa şampiyonluğu rüyada görürdü artık
teselli yi beşiktaşlılar bursanın şampiyonluğuyla bi nebze unuturlar mıki
Bu mesajını yeni gördüm, içimizde ne varmış söyle bakalım sizin içinizde olmayanAçık konuş korkma, delikanlı gibi söyle... Başka takımlarla uğraşan yok, sadece dün gece izlediğimiz komediye hala gülüyoruz ve bunu arkadaşlarımızla payaşıyoruz. Kabul et ama çok komik bir durum değil mi? Aynı şey GS nin ve Bjk nin başına gelse, siz gülüp dalga geçmeyecek miydiniz?
Durumun böyle olduğunu bile bile, neden sinirlenip böyle abuk sabuk konuşuyorsun ki? Yakışmıyor...
Voltaire
İSLAM ÇUPİ`NİN KEMİKLERİ SIZLADI
Eğer futbolu seviyorsan "Büyük" kulüplere saygı duyarsın arkadaş.
O kulüpler benim, onun, bunun demesiyle büyük olmamıştır çünkü.
O kulüpleri büyük yapan anlı şanlı tarihleridir.
Biz Beşiktaş`ı severiz orası ayrı, ama Galatasaray,Fenerbahçe,Trabzon`un hepsi büyük kulüptür.
Neden?
Çünkü büyük kulüpler hedefi olsun olmasın çıkıp kendi topunu oynayan ve başka hesaplarla uğraşmayan ruhlardır.
Mesela Trabzon, hiç bir hesabı olmadan 4 hafta önce Beşiktaş`ı potadan itti, ya da Galatasaray Bursa`yı çelmeledi.
Dün akşam bile Beşiktaş elindeki en iyi kadroyla puan arıyordu.
* * * *
Kazanırsın, kaybedersin bunlar hiç önemli şeyler değildir.
Şampiyonluk ilk maçta da kaçabilir son maçta da, bunun da bir önemi yoktur.
Ama ben beğenmesem bile benim saygı duyduğum Fenerbahçe Todori`nin, Can Bartu`nun,Lefter`in, İslam Çupi`nin Fenerbahçe`sidir.
105 sene kimse orada penaltı noktasına çukur kazmamıştır.
105 sene kimse orada şampiyonluk maçının son 5 dakikası oynanırken stad hoperlörlerinden -yasak olmasına rağmen- marş çaldırmamıştır.
Ve 105 sene sadece 4 hafta önce çukur kazdığın, köpek resimleriyle aşağıladığın takım 90. Dakika gol attı umuduyla sahaya şampiyonluk turuna çıkmamıştır.
Fenerbahçe medyası anonsu kim yaptı diye failleri araştırmaktadır.
Oysa 52.000 kişiden 1 kişi bile 90.dakikada ezeli rakibi Beşiktaş`ın attığı golle şampiyon olmayı sindirme problemi yaşamamaktadır.
1 kişi bile Bilica`nın çukurundan, Emre`nin futbol dışı hırçınlıklarından,Guiza`nın özel yaşamından,Brezilya`lıların laçkalığından yada Başkan`ın hoca ve sportif direktör orada dururken her idmana çıkmasından, hakem odası basmasından rahatsızlık duymamaktadır.
Şampiyon olduğu müddetçe...
* * * *
Hatırlıyor musunuz?
Çok değil bundan 4 hafta önce, yani Fenerbahçe maçından sonra yazdığım yazıyı "bence bu zihniyet şampiyon olamaz" diye bitirmiştim.
Ancak aradan geçen sürede yaşananlar, benim bile umudumu yitirmeme neden olmuştu.
Bu umutsuzluk asla Fenerbahçe`nin şampiyon olmasına karşı bir duygu değil, bu makyevelist zihniyetin gençlere vereceği mesajla ilgiliydi.
Bu zihniyet sadece Fenerbahçe yönetimine ait bir zihniyet değildir.
Beşiktaş maçından sonra saatlerce statda göbek atan, bunu saatlerce yayınlayan,zevkten çıldırarak maçı anlatan, Beşiktaş 90. Dakikada gol attı umuduyla sahaya turlamaya fırlayan, eliyle tribündekilere skoru soran, maç oynanırken marş çaldıran ve aynı efsane "Blues Brothers" filimindeki gibi konser salonundan sıvışan Joe ve Elliot gibi anons yaptıran, acı gerçeği öğrenince hep beraber stadı yakan, hani meşhur "total football" tabiri gibi "Total Fenerbahçeli" zihniyetidir.
Ve yine bence İslam Çupi`nin kemikleri sızlamaktadır.
Fenerbahçe bu değildir, olmamalıdır.
Şampiyonluklar kaçar, hiç önemi yok.
Ama İslam Çupi`nin işaret ettiği o başka büyüklük giderse bir daha geri gelmez.
Yeni "Büyük" Bursaspor`a köhnemiş Bizans düzenimize yeni bir renk ve soluk getirdiği için saygılarımı sunuyorum.
Onlar kendi alınterleriyle hak ederek kazandılar ve biz Beşiktaşlılar hak ederek kazanılmış her şampiyonluğa sadece şapka çıkarırız.
RÜZGAR SAĞNAK /HABER1903
Voltaire
Bır besıktaslıdan tum fenerbahcelılere nacızane tavsıyeler...
1)FB buyuk kluptur , bu buyukluge yakısmayacak davranıslardan kaçının , en azından rahmetlı ıslam çupıyı hatırlayın.
2)Fenerbahçe cumhurıyetı tezınden (saçmalıgından)vazgecın ,bu ulkede tek cumhurıyet var oda buyuk turkıye cumhurıyetı.
3)her ne kadar bır başkanınız ulu onder ataturke suıskasten dolayı asıldıysada , sızınde onemlı ve saygın başkanlarınız olmuştur , bu ınsanları ornek alın ( sn faruk ılgaz , sn guven sazak gıbı...)
4)Lefter gıbı , Cemıl Turan gıbı oyuncular bu formayı terletmıstır , bılıcalara aynı formayı gıydırtmeyın.
5)son 25 yılda futbolumuza cırkınlıklerı , sıkeyı ve saıbeyı , dost dıye bıldıgımız gassay getırmıstır , sayın dıyemeyecegım ergun gursoy , adnan polat gıbı yonetıcıler yuzunden besıktasın hakkı olan şampıyonluklar bızden çalınmıstır ,bu rezıllıklere sız uymayın , şartlar boyle dıye maçları saha dısında kazanmaya çalışmayın.
6)Her ne olursa olsunda maçı bız kazanalım , her yol mubah demeyın , belkı başarı gelır ama saygınlıgınızı kaybedersınız , sıze pek anlamlı gelmeyebılır ama besıktas olarak bız buna cok deger verırız.
7)Kımse bırbırını sevmek zorunda degıl ama bu klupler 100 yıllık rekabetı temsıl edıyorlar , karsı takımı sevmeyın ama saygı duyun , mesela karşı takımın teknık adamı ıcın KAPICI ÇOCUGU dıye alay etmeyın , hadı ınsan haklarını , evrensel degerlerı , emege saygıyı gectım ama hıc degılse akıllı olun , zıra tamam bız kapıcı cocuguyuz ama sız ne cocugusunuz derlerse , altından kalkamazsınız.
8)Maçlarda karsı takımı kopek olarak gosteren balonlar dagıtmayın , bakın sonra o balonlar elınızde fena patlıyor , bunu yapmayın.
9)Bıraz SN SULEYMAN SEBAYA bakın , onur , namus , şeref denen kavramlar halen var bu ulkede.
10)Hıc bır sey yapamıyorsanız , fenerbahceyle oynanan bır maçta , sıze kornerden gol atan takım arkadaşına , ulan golu adam gıbı at dıye suratına tokat atan BABA HAKKIYA bakın.
SON SÖZ : IHTIYAC DUYDUGUNUZ SEREF , NAMUS , HAYSIYET , ONUR GIBI KAVRAMLAR , BUYUK BESIKTAS CAMIASINDA FAZLASIYLA MEVCUTTUR , ISTERSENIZ EGER , MEMNUNIYETLE SIZE DE VEREBILIRIZ...
Not: Haber1903 sitesinde Barış isimli bir yorumcudan alıntıdır...
Voltaire
Neyse bu kadar geyik yeter, Fener şampiyon olsa ne olur Beşiktaş olsa ne olur... Bir insandan daha kıymetli mi? 30 insanımız toprak altında halaBoş boş şeylerle uğraşıyoruz...
http://www.ensonhaber.com/30-madenci...asilamadi.html
Voltaire
Eno,
Böylesi yazılırmı?
30 yılda hep bir daha iyi besteyi gördüm, bu artık son nokta olmuş.
Bir arabesk albüm çıkarsa Beşiktaş taraftarı satış bir buçuk milyonu geçer.
Baktım her yere alıntı falan da değil hiçbir yerden.
Aşk taraftarı Ozan yaptı, Ozanlar karşılıksız sever.
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler
Halayla, türkülerle sevdi bu kalpler
Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla
Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla
Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
Derin bir nefes çektik abbasağadan,
Bir umudum sensin anlıyormusun,
Hayat yaşanmıyor senle olmadan,
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
seni tekrar burada görmek ne güzel enorton..
Voltaire
Voltaire
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri