artık pis dönemler başlıyor hafiften..dikkatli işlem yapmakta fayda var.. sona yaklaşıyoruz... cümleten iyi akşamlar..
artık pis dönemler başlıyor hafiften..dikkatli işlem yapmakta fayda var.. sona yaklaşıyoruz... cümleten iyi akşamlar..
kvt![]()
kapadı. herkese ii akşamlar. bugün güzel bi gündü benim için. yarın ola hayrola.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
yarın 74 açacaklar galiba dow eyle diyir yarın ola hayrola iyi akşamlarrr![]()
iyi geceler hayırlı cumalar şimdiden.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Oncelikle VOB da trade eden arkadasları tebrik etmek istiyorum, kurtlarla son tango gibi bir ora bir bura savrulup tango yaptıkları icin. Ayak uyduranlara da helala olsun.
xu100 de ciddi destekler direncler deneniyor, ulkeler batan batana IMF kuyruguna girmişler (suya dusen yılana sarılır misali) izliyoruz, bir sonraki krizin ismi satılık demesek te kiralık ulkeler olacak gibi duruyor. bendeki gostergeler XU100 icin yarın + yonde kapanacak seklinde olusumuzdur. onumuzdeki hafta icin buyuk olasılık 55,000 seviyelerinin test edilmesi gerekiyor. simdilik ust bandımız 60,000 dir.
Ancak trend donusu icin zaman var gibi.
Grubumuzda degerli ustatlar var bana fazla soz soylemek dusmez ancak gorusumu bildirmek isterim.
2007 tepesinde buyuk hareket tamamlandı ilk dusus dalgası A- suan ki yukselişe B ardından 13-15,000 arasında gelecek olan kalıba da C denecek diye dusuncem var.
Ardından ulkemizdeki borsa cesitli varyasyonlarla 100 bin uzeri bir yerlere yol alacak seklindedir.
Omur yeterse o fiyatları da merak ediyoruz
Saygılar
73.275
72.725
Pivot: 72.950
Fibonacci Denklemleri:
Dirençler:74.550-74.100-73.800-73.600
Destekler:72.950-72.750-72.450-72.000
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
USDYTL konusunda takip ettigim grafiği de ekleyelim. son donemde nereye gelmişik bakalım.
![]()
saraylı abi yeni yüksek gelirse pzrtesi ne olur o zaman5 ve 78 e mi gidiyoruz otomatik... imf anlaşması olması ve palanın gazlaması durumunda hayalen
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
hayırlı cumalar arkadaşlar
kvt![]()
devam ediyor. 72450 de
, 72800 de
![]()
olmuştu.
--artı 400/500 artı açılacağını varsayarsak-- şu aşamadan sonra 73300 altındaa, 73000 altında
e döner. 72750 nin altında ise
olur.
dowda dün tahmin ettiğim gibi bir geri dönüş oldu. bu cıkış dowa 11300 üstünü getirebilir. dodaki SL noktası 11080 e kadar yükseldi.
bugün için ise piyasanın güçlü duruşuna devam edeceğini ve üst dirençleri zorlayacağını tahmin ediyorum. ayrıca vade sonu olması dolayısıyla son 1 saatdede enteresan hareketler görülebilir.
destekler: 73350-73000/050--72750/850-72450/500
dirençler: 73650/700-74250-74650
herkese bol kazançlı bir gün dilerim.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
cümletn günaydın .. işler yoğunlaştı ..çok takip edemedim dün ... poz yok full flat ... yeni vadede bakarız artık .. .duruma .. kolay gelsin cümleten ...
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri