DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
kolay gele shortlar gol oldu tebrik ederim ; zystemlere ek 4 günce yaptım new szystem aylık görüntü fena değil hatta güzel
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
YYSD..hemen 15 dakıakda yemek yeyip gelem..TGG 2 olmuş...boş brakmaya gelmez
![]()
BANGA mühim
Zozo abey benim 5 dakkalık sipop seninkine azcık yaklaşmış
Sibop sistems
60 ve 5 dakka
yoyo sd
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bugün evde banyo tadilatı nedeniyle, fazla yazamıyorum, son durumda nisanda sabah dolare ve kısalarımı teslim ettikten sonra, 62050, 125, 325,525 yerelerinden lönküm, 61750 yi malesef, subat nisanı karıştırdığımdan yazmama rağmen olamadım, uzun soluklu deyilim, 62900 düşüncem var bu yüzden trade yapıyorum,...........sistemsiz takılıyorum, sisler asist yapıyor hepsi bu,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Seans arası spot açılana kadar vereceklermi bakalım?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
hadi be pelam..bugün 60xxx kapat...istihdam sağlayacam..üwww
BANGA mühim
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
61700 aşağıya kırarsa kötü olur.. üvvvvv
63000 tutunursa süper olur![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
gecen yıl 100 lira verip ms dowloadere abone olmuştum..yakında 12 ay dolacak...
aboneliği 12 ay uzatmak için ne yapmak gerekiyor...nerye başvuruyoruz...
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri