Sayfa 12161/13018 İlkİlk ... 1116111661120611211112151121591216012161121621216312171122111226112661 ... SonSon
156216 sonuçtan 145.921 ile 145.932 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Cerphin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç dikkat ettiniz mi bir haftadır seans sonu ne tarafa doğru kasarlarsa ertesi sabah tersi yönünde gap oluyor..
    Son 4 aydır bunu ben de gözlemliyorum. Sabah gap'i sıkça dünkü son hareketin tersine oluyor. Bunu Dow'un son zamanlarda hep U çizmesine bağlıyorum. Seansa hangi yönde başlarsa tersi yöne dönüp bitiriyor. Biz açılışını fiyatlayıp kapatıyoruz, bir sonraki sabah da kapanışını fiyatlıyoruz.

Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...

2. 3 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı zozo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbulda olup halen evine gidememiş olanların, bir an önce yola çıkmlarında fayda var dışarda kar fırtına tipi ne ararsan var aman dikkat....
    sen yukarıdaki mesajı yazdığında işyerinden çıkmış olan bir adam, evine şimdi geldiyse ne eder yaklaşık 3 saat (nırmalde bu en fazla 45 dakikadır)..way**...aynalar bile kar-buz tuttu, körleme sağ sol geçişleri, zincirlikuyuda araba kaydı falan, köprü rüzgarda salıncak gibi sallanıyor v.s. neyse bizim durum iyiymiş yine..TEM otoyolu tamamen durmuş, yüksek yerler mafiş...
    yarın işe gidebilsek bari buzleyin olmasa..hafta içi evde durunca psikolojim bozuluyor..işyeri iyi..üwww..çalışmak da iyi....
    BANGA mühim

4. 2 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı Strategist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son 4 aydır bunu ben de gözlemliyorum. Sabah gap'i sıkça dünkü son hareketin tersine oluyor. Bunu Dow'un son zamanlarda hep U çizmesine bağlıyorum. Seansa hangi yönde başlarsa tersi yöne dönüp bitiriyor. Biz açılışını fiyatlayıp kapatıyoruz, bir sonraki sabah da kapanışını fiyatlıyoruz.
    PALA kucağını akşamdan hazırlıyor diyelim
    BANGA mühim

6. 2 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toma bak hevalanmış..kaşınıyo..

sazan..bu yangel yat güzelmiş..hanki periyot daha iyi..15 dak iyi gibi geldi..ama stop yazıyo bar sonunda sürekli ..
    apla, siz Sazan la nickleri değişin istersenDaha doğrusu, sen onun nikini al
    BANGA mühim

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    10.560
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.645
    Toplam Teşekkür
    3.565 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ATHLON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dow bu hafta 70500 ü görür de ben de 69.400 uzunlarımı çıkarsam pazardan itibaren kartal oteldeyim...benimle inecek, atlayıp ,zıplayacakları beklerim...)
    somestr bıtse kalmalı gıtcem de kartal otele.. bakalım dort gozle beklıyoz ) bıde tabı aga para bırakırsa hesapta :P ılıgımı somurdu hala doymadı serefsız
    öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..

9. 2 Kullanıcı Kennym tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

10. 02.02.10, 22:51

11. 02.02.10, 23:00

Sebep
    KUIN silmiş..bende sileyim

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

gız.. çok güzel sistem asti..varmı böyle ..ben böyle istiyorum..aşık oldum..bakıp duruyorm..hayal kuruyorum..makyajlı ondan mı aşık oldum..heehh

13. 2 Kullanıcı QUEEN tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    3.686
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    810
    Toplam Teşekkür
    317 Yazısı Teşekkür aldı

dow 10500 kapatır yarın shortlar badem olur (kışkırtma)

15. 2 Kullanıcı okansak tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gız bellide yarın GAP olsa belli olan STOP badem olur

he? nabeer?
    çayın yanında badem yiyerek dow'u izlemek harika oluyormuş yawf..

şimdi diyeceksin ki; dow'u %1 artı görünce dili çıktı bunun.. yok vallah mesajını yeni gördüm..

17. 3 Kullanıcı jerfin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür
    2.797 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen yukarıdaki mesajı yazdığında işyerinden çıkmış olan bir adam, evine şimdi geldiyse ne eder yaklaşık 3 saat (nırmalde bu en fazla 45 dakikadır)..way**...aynalar bile kar-buz tuttu, körleme sağ sol geçişleri, zincirlikuyuda araba kaydı falan, köprü rüzgarda salıncak gibi sallanıyor v.s. neyse bizim durum iyiymiş yine..TEM otoyolu tamamen durmuş, yüksek yerler mafiş...
    yarın işe gidebilsek bari buzleyin olmasa..hafta içi evde durunca psikolojim bozuluyor..işyeri iyi..üwww..çalışmak da iyi....
    Ben bu İstanbulun taaaaaa a***** av***** *******.
    3 saat 28 dakika süren bir yolculuktan sonra evime geldim.
    Fuc****.
    Benzine derhal %100 zam istiyorum. Belki bir miktar araba eksilir.
    Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

19. 2 Kullanıcı sazan tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.462
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.915
    Toplam Teşekkür
    553 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

vay be erken yazmıştım mesajı buna rağmen çok kalmışın yolda, tekirdağ istanbul kapanmış a...***** tem pert dışarda 50 milyon araba varmış gibiydi, araba hasar görmesini göz önüne alarak vadi yollardan kaçtım erken çıkmama rağmen ve allahtan yakın ev..

ps: biraz evvel sigara almak için markete gidiim dedim evden 5 dakka dışarı çıkmamla eve girmem bir oldu feci rüzgar var sibirya a...***
    "Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)

21. 2 Kullanıcı zozo tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür
    2.797 Yazısı Teşekkür aldı

İmdi, Bugün verdiğim sistemde bir hile var. VOBIX belirtmiş ben de belirteyim.
    REF'li kısımlar - ile gösterilmediği için geleceği görüyor.
    Dolayısıyla, mevcut bardaki kapanış, 3 bar sonraki kapanışın (grafikte olmayan , gelecekte gerçekleşecek) altında ise LONG pos (SHort için vice versa) alıyor.

Zaten o yüzden hayal sistemi dedim. Kullanmayınız, zarar edersiniz. Bir an inananlar güzel hayaller kurmuşlardır.

Ama bu sistemi temel alıp, önce hatasını inceleyip (geleceği görme), hatasını (zayıflığını) bir güce çevirip, sonra onu 5 dk'lık grafiklerde karlı bir sistem yapma konusunda hevesli iseniz ve bir sistemin nasıl yanlışları teşhis edilip, benim sizlerle paylaştığım içtenlik ve sır saklamama temelinde verdiğim bilgilere sizlerde katkıda bulunacaksanız bu hatalı ve son derece basit sistemi geliştirmeye çalışabiliriz. Arzulu olanlar bu mesaja teşekkür butonuna tıklasın. 50+ teşekkür varsa , ben de temeli atarım , geliştirmeyi hep birlikte yaparız.

AGREE ?

Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

23. 61 Kullanıcı sazan tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İmdi, Bugün verdiğim sistemde bir hile var. VOBIX belirtmiş ben de belirteyim.
    REF'li kısımlar - ile gösterilmediği için geleceği görüyor.
    Dolayısıyla, mevcut bardaki kapanış, 3 bar sonraki kapanışın (grafikte olmayan , gelecekte gerçekleşecek) altında ise LONG pos (SHort için vice versa) alıyor.

Zaten o yüzden hayal sistemi dedim. Kullanmayınız, zara edersiniz. Bir an inananlar güzel hayaller kurmuşlardır.

Ama bu sistemi temel alıp, önce hatasını inceleyip (geleceği görme), hatasını (zayıflığını) bir güce çevirip, sonra onu 5 dk'lık grafiklerde karlı bir sistem yapma konusunda hevesli iseniz ve bir sistemin nasıl yanlışları teşhis edilip, benim sizlerle paylaştığım içtenlik ve sır saklamama temelinde verdiğim bilgilere sizlerde katkıda bulunacaksanız bu hatalı ve son derece basit sistemi geliştirmeye çalışabiliriz. Arzulu olanlar bu mesaja teşekkür butonuna tıklasın. 50+ teşekkür varsa , ben de temeli atarım , geliştirmeyi hep birlikte yaparız.
    Agree.?

ha ha ha..ne mutfaklar yaptırma hayalleri kurmuştum..işte ben böyle sistem istiyodum..hehe

25. 3 Kullanıcı QUEEN tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)