geçmiş olsun herkese seans bitti,
bana öyle bir sistem lazımki 2 sene geriye doğru her ay kazandırsın yatay aylarda kazandırmasada nötr kalsın, ayda 15-20 den fazla işlem yaptırmasınki günümün her anı acaba sinyal gelecekmi diye işlerimden kalmayım, çok istemiyorum öyle 10000 küsürler falan, ayda 2500-3000 puan ortalama bile kafi yeter bana, varmı öyle bir sistemi olan
larossion abi senin sistem tam hayallerimdeki gibigerçi geçmişi neyin nesi kimin fesi bilmiyoruz ama 1-2 aydan beri benim istediğim gibi sinyal üretti
![]()
Bugün istanbula fuara gelmekle çok isametli bir karar vermişim neler olmuş neler umarım zararı fazla olan yoktur dünden ben epey yara almıştım bugünde piyasada olsaydım iptal olabilirmişim herkese geçmiş olsun kazanan arkadaşları ayrıca tebrik ediyorum hepinize iyi tatiller,
lipsky odadan çıktı 1ooo puan bastılar vay be![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
bundan sonra gecye poz. bırakacagımı sanmıyorum..bu yeni sistemde fazla birşey var..dün pozisyonum olmadn ,sadece bugün trade yapsaymışım tam 2650 puan alayormuşum..üçkagıt parametre,gösterge yok(peakbar falan)zaten foruma gercek zamanlı işlemleri yazdım..sadece tradeden 1300 puan aldık anacak...
Konu abka tarafından (19.06.09 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir.
76000-28500=47500 en basit hesapp...
izmir matriksle görüştüm, kardeşim bana otomatik alsat yapacak sistem lazım, metatrader gibi dedim ne zaman yapacaksınız şu zıkkımı, özetle dediki sistemimize güvenmiyoruz arada veriler eksik kalabiliyor donma olabiliyor, bu sorumluluğu alıpta öyle bir alt yapıyı gerçekleştiremiyeceklerini anlattı,
ama şu anda sinyal gelince cebe sms atacakları yada mail atacakları bir sistem üzerinde çalışıyorlarmış mışmış mış tamış mış...
Herkeşe termal su havuzu tavsıye ederek (huzura ve gevsemeye ıhtıyacen) ve iyi tatıller dıleyerek ben kaçar.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri