stro baba .. 1393 lere gelirse .. 5 liktede .. kelebek olacak .... oradanda satacam az daha .. ühühüühüh .... 140x.xx hepsinin istopu olacak ...
![]()
stro baba .. 1393 lere gelirse .. 5 liktede .. kelebek olacak .... oradanda satacam az daha .. ühühüühüh .... 140x.xx hepsinin istopu olacak ...
![]()
2013,00
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
775 lonj kavır..of be..stresli gün oldu amma 375 puan kar..kar kardır
BANGA mühim
sistemim hala uzunda bekliyor,
bugün işlem yapmadı...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Pala dowu izle olm öğren
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
oooooo..... mondiiyoooo.....![]()
Full flat... Yeter bu kadar başkalarına da kalsın...
Herhalde geceye de flat girerim hiç kasmam...![]()
EURUSD acayip bi patinaj çalışması mı yapıyo ne... Bugün Forex tarafındaki overall biraz güdük kaldı... üvvv... Ona odaklanacam bundan sonra... Daha gece yeni başlıyo...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri