Sayfa 9967/13018 İlkİlk ... 8967946798679917995799659966996799689969997710017100671046710967 ... SonSon
156216 sonuçtan 119.593 ile 119.604 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Kennym Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne ara nasıl yakaladın yaf benım kurum la ınt sıtesı emrı gondermek tam zulum hıc gerektıgı zaman gıtmez bu kot emır bekletir durur. )
    vob emir iletiminde kurumun internet sitesini mi kullanıyorsun.. seansın hızlı olduğu anlarda perişan eder adamı.. emir iletim hızı çok önemli vob'da...

işlem yaptığın kurumdan talep edebilirsin onların kullandığı exapi sistemine bağlı işlem platformu.. hemen hemen her kurum sağlıyor bunu.. ben foreks'in vobFX işlem platformunu kullanıyorum.. hızlı ve pratik platformlardan bir tanesi.. emri göndermem ile gerçekleşmesi arasındaki süre en fazla 1 sn..

krumun size sundukları ile yetinmeyin arkadaşlar.. ağlamayana emzik vermiyorlar malesef..

2. The Following 6 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    42.020
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.003
    Toplam Teşekkür
    3.154 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vob emir iletiminde kurumun internet sitesini mi kullanıyorsun.. seansın hızlı olduğu anlarda perişan eder adamı.. emir iletim hızı çok önemli vob'da...

işlem yaptığın kurumdan talep edebilirsin onların kullandığı exapi sistemine bağlı işlem platformu.. hemen hemen her kurum sağlıyor bunu.. ben foreks'in vobFX işlem platformunu kullanıyorum.. hızlı ve pratik platformlardan bir tanesi.. emri göndermem ile gerçekleşmesi arasındaki süre en fazla 1 sn..

krumun size sundukları ile yetinmeyin arkadaşlar.. ağlamayana emzik vermiyorlar malesef..
    VobFX dediğiniz web tabanlı çalışan Vobfx mi acaba?Yoksa ayrıca exe dosyası mı?

4. The Following User Says Thank You to flexy For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Türkiye'nin bence en iyi sinema eleştirmenin Atilla Dorsay'ın Nesef filmi eleştirisi...

http://www.sabah.com.tr/Ekler/Cumart...an_manzaralari
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

6. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür
    4.213 Yazısı Teşekkür aldı

usaglar....

10 ar contrat alacagim var....tahsile geldim....

8. The Following 6 Users Say Thank You to jani For This Useful Post:

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usaglar....

10 ar contrat alacagim var....tahsile geldim....
    guzum ben girmedim iddaya ha arada kaynamayayım deyüü söyleyorum bu arada tebrikler tekrar gayri
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

10. The Following 2 Users Say Thank You to fXci For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür

Alıntı flexy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VobFX dediğiniz web tabanlı çalışan Vobfx mi acaba?Yoksa ayrıca exe dosyası mı?
    evet, bilgisayarınıza kurulumunun yapılması gereken bir program..yani diğer web tabanlı işlem terminalleri gibi her internet bağlantısı olan bilg. dan girip işlem yapamazsınız..

12. The Following 2 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    5.741
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.354
    Toplam Teşekkür
    600 Yazısı Teşekkür aldı

Vob demo hesap ıstermısınız
    Vob İşlem platformlarinin en iyisinin Foreks vob client oldugunu dusunuyorum . Vobda kendini veya sistemini test etmek isteyenler varsa asağidaki linkten demo platformu indirebilirsiniz.Veya derinlik gormek icinde kullanilabilir. ( Ben derinliğin yanıltıcı oldugunu dusunuyorum ancak faydalanan olabilir)

http://app.foreks.com/vobfxkayit/ind...FYoVzAodLl_TJA
    Demo xplerde sorunsuz calişiyor ancak vistada sanirim sorun vardi , kendi ayarlarımı yolluyorum bu ayarlar vista da calişiyor , klasoru zipten cikartin setup gerekmez klasordeki Vobclient dosyasini caliştırın.

http://rapidshare.com/files/273761540/VVV.rar

14. The Following 5 Users Say Thank You to Kanaatkar For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür

Alıntı Kanaatkar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vob İşlem platformlarinin en iyisinin Foreks vob client oldugunu dusunuyorum . Vobda kendini veya sistemini test etmek isteyenler varsa asağidaki linkten demo platformu indirebilirsiniz.Veya derinlik gormek icinde kullanilabilir. ( Ben derinliğin yanıltıcı oldugunu dusunuyorum ancak faydalanan olabilir)

Demo xplerde sorunsuz calişiyor ancak vistada sanirim sorun vardi , kendi ayarlarımı yolluyorum bu ayarlar vista da calişiyor , klasoru zipten cikartin setup gerekmez klasordeki Vobclient dosyasini caliştırın.

evet, foreks vob client'in çok ergonomik bir yapısı var.. ben matriks e-broker da kullandım.. ikisi arasında seçim yapsam foreksi tercih ederim..

ama tek sorun; foreks mi, matriks mi, idb client mi, ibs yada vst mi değil.. birçok işlem terminali kullandım.. kademelerin takır takır düştüğü terminallerin kitlendiği seanslarda xxx kurumunda foreks vob client sorunsuzken, yyy kurumunda bağlantı kopuyor, emir gitmiyor v.s. v.s... ben bunu bizzat yaşadım.. yani işlem yaptığın kurumun vobis terminali öne çıkıyor momentumun yüksek olduğu seanslarda...

16. The Following 2 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet, foreks vob client'in çok ergonomik bir yapısı var.. ben matriks e-broker da kullandım.. ikisi arasında seçim yapsam foreksi tercih ederim..

ama tek sorun; foreks mi, matriks mi, idb client mi, ibs yada vst mi değil.. birçok işlem terminali kullandım.. kademelerin takır takır düştüğü terminallerin kitlendiği seanslarda xxx kurumunda foreks vob client sorunsuzken, yyy kurumunda bağlantı kopuyor, emir gitmiyor v.s. v.s... ben bunu bizzat yaşadım.. yani işlem yaptığın kurumun vobis terminali öne çıkıyor momentumun yüksek olduğu seanslarda...
    Ben VST kullanıyorum çok da memnunum.. .Şu ana kadar hiç emir gitmemesi ya donma yaşamadım.. e-broker yüzünden kaç kere emrim gitmemişti, hem de emir iletildi yazmasın rağmen...

Voltaire

18. The Following 3 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı Kanaatkar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çalışmıyor malesef hocam Kayıt oldum indirme linkine tıkladım ama aşağıdaki pencere açıldı...

Voltaire

20. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben VST kullanıyorum çok da memnunum.. .Şu ana kadar hiç emir gitmemesi ya donma yaşamadım.. e-broker yüzünden kaç kere emrim gitmemişti, hem de emir iletildi yazmasın rağmen...
    evet VST de çok güzel bir program.. zaten vob client ile VST birbirlerine yakın programlar..

22. The Following 2 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    717
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    756
    Toplam Teşekkür
    262 Yazısı Teşekkür aldı

Metastock ile sistem takip edenlere birşey sormak istiyorum, metastockta refresh tusuna otomatik basan bir program kullanıyorum ve sistem sinyal verdiği zaman alarm çalıyor beni uyarıyor, matrikste de aynı sekilde sistem takip ediyordum ama orda sistem sinyali geciciyken bile uyarmaya başlıyor metastockta bar kapandıktan sonra uyarı çalışıyor ama o şekilde de geç kalmış oluyorum, yani sinyal geciciykende uyarmasını nasıl sağlayabiliriz metastockta bilen biri var mı yoksa yine equis yolu mu gözüktü bana

24. The Following 2 Users Say Thank You to positive For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)