Haftasonuna da short a.q.![]()
Haftasonuna da short a.q.![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
haftasonuna flat.. güniçi süper marjlar veriyor nasıl olsa...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yazdığım biraz sert olmuş kardeşim kusura bakma. EW olayına gönül vermiş biri olarak biraz hassasım galiba bu konuda. Bana da az para kaybettirmedi meret zaman zaman. Bugün para kaybettiysen geçmiş olsun sevgili kardeşim. Üzme kendini, hafta sonu kafanı topla, haftaya alırsın intikamını...
Ekim ayına 3000 puan karla başlayan sistem ay içersinde üst üste -5800 puan zarar yapmasına rağmen son işlemden aldığı 4700 karla ayı totalde 2000 puan karla kapatmıştır... Valla bu ay tam sistemlerin sınırlarının zorlandığı bir aydı... Çok şükür bu ayı da kazasız atlattık... İnşallah önümüzdeki ay daha da güzel geçer...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
gercekten canım çok sıkkın..sistemde ekimde 9.000 kar varken..bende 2.500 var...hele bu son gün hareketinden 500 puan zararla paylandım..sisteme tabiyeti kaybedince;harekete bakakaldım..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri