son gelen satışlar benimdi
ve sovalye fonu jübilesini yapar
son maliyet 59.550 idi üzerine ortalama 5000 puan karla flatım.
beklesem en az 5000 puan daha kar yapabilirdim aşağı yada yukarı farketmez en az 5000 daha var bence ama artık tatile ihtiyacım var. bu hareketler trendci bezdirme ama olsun uğraşamam şimdi bunlarla. bu yıl inanılmaz derecede verimli geçti zaten
bu arada larossian abi başın sağolsun...
sn. Larossian, başınız sağolsun.
yaşadığınız acı, ne kadar boş şeylere üzüldüğümüzün kanıtıdır.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ayı piyasası hayırlı olsun![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
nerde kalmıştık
BANGA mühim
benim bu sistem sat verdiğine göre büyük ihtimal kocaoğlan da sat vermiştir..
![]()
bu dow toplar gızlar..benim tanıdığım dowsa toplar..dolarda 150yi göstermişler..satışı yemiş..way..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri