725 1/3 uzun
günaydın,kolay gelsin cümleten..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Herşeyin değil iki sonuçlu olaylarınMesela bir futbol maçı 3 sonuçlu olduğuna göre (galibiyet,mağlubiyet, beraberlik) her takımın galip gelme olasılığı %33.3333... tür
Avrupalılar çok relax abi ben gidip görmedim de filmlerde izliyorum adamı patron çağırıyor, GM çağırıyor eleman gidiyor karşısına oturuyor ve bacak bacak üstüne atıyor...Biz asker gibi dikiliyoduk bea...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Astatinim , koalam,
Edward dogru anladı. Sen şincik sıkılıyorsun ya, aç google'ı, arat Henrick Payyoff Indeks'i. Bir bak. Yazı tura olasılığı, Nonlinear ve psikolojinin olduğu ortamlarda ne hale gelmiş. Bu Indeks literatürde acaip kabul görmüştür ve jiddi jiddi kullanılır.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Saatlikte hem trend desteğinin, hem de 50 EMA'nın tam üstündeyiz. A Tiedjke gibi diyeyim: Ya çıkarız, ya düşeriz, ama burada kalmayız...![]()
fiyat düşüyor ve apsd 4000 + da demekki düşüşe inanmaya başladı herkes..
eğer düşüşe aga inanmıyosa yükseliş yaşayacağız öğleden sonra ilk fırsatta ve bu shortlar değil kol hepsinin kafası kesilecek.. yok aga mal yedirerek düşüş yapmıssa akabinde fena düşeceğiz...![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Sazan SW portföydeki kalan shortları da (725) kapar.
Ziestemlerin 3'ü de shortta ve tabi ki portföyleride. Dolayısıyla söylediklerim sadece SW portföy için geçerli.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri