Çok Uzman
DUYURU!!!Değerli Okurlar
Şahsen tanıdığım ve kurumsallığına teminat vereceğim bir medya şirketi aşağıdaki niteliklere sahip eleman arıyor. Kurumun ismini vermem. Ücret piyasa şartlarında. Bana gelecek tüm CV’ler aynen kuruma gönderilecektir. Seçimi yapacak ben değilim, dolayısıyla beni aramayın, ön elemeyi geçenleri kurum doğrudan arayacak
İŞ'TE FIRSAT
1. En az 1 yıldır sermaye piyasasında çalışıyorsanız,
2. Üniversitede ekonomi, finans ya da işletme öğrenimi gördüyseniz,
3. Aracı kurum ya da banka tecrübeniz varsa,
4. Radikal bir kararla "kariyerime medyada devam etmek istiyorum" diyorsanız
İŞ'TE FIRSAT
Türkiye'nin önde gelen bir haber kanalı piyasa gelişmelerini ve ekonomi haberlerini sunacak bayan ekonomi Spikeri arıyor
Atilla Yeşilada
Not: cinsiyet uymuyor ama seni tanıyınca bundan vazgeçebilirler belki![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Önceki gün Merkez Bankası Başkanı sayın Durmuş Yılmaz nihayet açıkladı. IMF ile anlaşma falan yok. Yani bu işten artık kurtulmamız gerekiyormuş.
Akaryakıta önemli bir zam vardı. Bütçe açıklarını kapatmak isteyen hükümet vergi gelirlerini artırmaya bakıyor. En kolay yolu da dolaylı vergi bindirmek.
ÖdÖdemeler dengesinde görünmeyen kalemlerden 18 milyar dolar fazla veriyoruz. Ödemeler dengesinde görünmeyen kalemlerden 18 milyar dolar fazla veriyoruz.
"Alın alın... bu para sizindir helali hoş olsun, sizin süper güç olmanızı destekliyoruz... Afiyetle yiyin için..." diyor olabilirler mi acaba? Sonra da John Perkins'in "Bir ekonomi tetikçisinin itirafları" kitabında anlattığı oyunlara mı maruz kalacağız?
Hoş... Bu Perkins denilen adam ABD'nin yaptığı bütün oyunları bu kadar açıkça yazınca sempati duymuştum ama şimdi kafamda bir soru işareti oluştu. Acaba bu Perkins'in anlattığı yollar ABD'nin artık hiç baçvurmayacağı ve artık herkes tarafından öğrenilen yollar oldu da, bu yüzden mi bu adama bu kitabı yazdırdılar. Biz o eski yöntemlerle soyulmamak için önlemler almaya kalkışırken yoksa şimdi yeni yöntemler mi keşfettiler?
Mesela, Bu yeni yöntem niye bir ülkeyi süper güç olacağına inandırıp, ileri saflarda ABD adına savaştırmak olmasın ki? Çok yakında Türkiye'ye çok modern silahlar, uçaklar, tanklar geldiğini duyarsanız hiç şaşırmayın. Baksanıza sevgili Yiğit, sırada 100 bin kişinin Türkiye'de ev almak için kuyrukta olduğunu söylüyor. Türkiye süper güç olunca, o evleri alanlar da süpermen olacak ve bizlerin iyiliği için savaşacaklar. YAŞAR ERDİNÇ
sevgili agam...
üç gündür sürekli dövüyorsun....bobreklerim agırıyor....etlerim mosmor....hormonal dengem tümden bozuldu....hafızamda yankılanmalar var....bebeklik dönemim aklıma geliyor....sagmıyım ölümüyüm bilmiyorum....allaha revamı yaptıgın...küstüm sana...
Saatliklerde flama olustu sanki
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri