teo Nickli Üyeden Alıntı
dert etme yarın yuksek acıp, aynen short, karar, marar hıkaye , her halikarda basacaklar...Teknık soyluyor ben demıyorum....Bu karara nasılsa herkes mala atlar,memleket kurtuldu dıye, halbukı kurtulan sadece yabancı ve medya ortakları,
Bugun yalan haberle cnbc de mılletı shortlatıp,ellerınde patlattılar, yarın onlara yukarıdan aldırıp aynen asagı gelırler...
Memleket derdı kımsenın yok, herkesın tek derdı para,,,Leventtekı kuleler ,gazete,televızyon gelırı ıle degıl, borsada kı kerız parası (onların ıfadesı) ile yapılıyor.
Olan her zaman temiz ve saf,vatandaşımıza oluyor...
ya benim sıkıntım yarı pozisyon terste olmak değil..
teknik ne derse onu yaparız yarın.. gerekirse uzunlarızda....
kısa veya uzun farketmez...
bu çıkışta ben iyi kazandımda..
benim derdim şu....
yabancıdan rapor geldi.. kapatılmayacak diye...
kaç gündür mal alındı.. kapatılmayacak diye...
bugun bile yüzde 5 çıktı.. kapanmayacak diye...karar açıklanacagı biline biline...
gazete yazmış 6 ya 5 kapanmaz diye....
ben bunlara inanmak istemediğim,yabancı elçinin kararı bilmesinin mümkün olmadıgını düşündüğüm için , haklı çıkıp rahatlamak için kısa girdim......
ben yanıldım..
onlar haklı çıktı....
ben boşluga düştüm...
bunlar nerden bilir kararı.. nasıl bilebilir önceden... biz kimseye güvenemeyecekmiyiz.........
kimse bilmiyordu,herkes kendi riskini aldı demeyin bana...
inanmam......
Konu mbm tarafından (30.07.08 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Yer imleri