Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Efiksçiye destek olun cemaat...Efiksci ben tek tek bakıyom teşekkür etmediğim mesajın varsa teşekkür tamamlıyorum..Zati sanırsam 15 günlük bir yutdışı misyon beni bekliyor..Döndüğümde seni birici görmezsem Allah jerfin in gözünü kör etmesim emi
Sayın Hellim, bu teşekkürleri nakite çevirek diyorumNakit olmasa da olur; misal her 1000 teşekküre bir çekiliş hakkı verip, yine kurayla x kişiye yılbaşı piyango bileti hediye edebilirsiniz misal...Yok zıngırt çalışmaz diyorsanız ben hepsini hayır kurumlarına bağışlayacağım..yada efiksciye bağışlarım..efiksci, bir lüfere devredeyim bütün teşekkürlerimi sana
zaten bu nicktende sıkıldım...beyaz bir satfamı açsam...![]()
BANGA mühim
Yaw yine adam gibi programları çalıştıramadım kaldık Java Matriks'e ne zor iş bununla teknik analiz yapmak yaw... Ferrari'den düştük Anadol'a... Ekteki kadar oluyo idare edin. Siz çizdiğim oka bakın yeter....![]()
önceki gün rektifiyeye gönderdiğin harbi süpermiş yalnız..modifikasyonu bitmek üzereperformansı çıktı ferrariye... ama....... sana bir koşulla vereceğim onu...
MTX terminali alacaksın..neden dersen sana modifikeli halini şifreli göndereceğim..o modifikasyonları başkası görmesin diye... bir diğer konu; sana gönderdiğim şifreli .mst dosyasını kopyasını da yaratsan bir başka kişiye de göndersen, başka bir PC yede yüklesen (önemli not: sadece ilk yüklediğin pc de çalışacak), sinyal üretmeyecek...bunu nasıl mı yaptım
mtx de her şey mümkün
hadi bakalım mişon, artık sen düşün....![]()
BANGA mühim
Kuzum topiğini bölmek istemedim gayri burdan hayırlı ossun deyorum
agam ve kuzu diyalogları....
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Gökhan Fındık yurda döndü herhalde.
Gökhan bi koku aldın galiba, boşa ortaya çıkmazsın sen. Destek kuzuyamı, Palayamı ?![]()
hedefe kaldı 1600 puan..şellllale...
Resmen kusmak geliyor içimden... şu 2 aydır ne şevk bıraktılar ne heves...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri