longcu yiğitleri teprik ederim..bu kadar çoğunlukta olmalarına rağmen haklı çıktılar...
o neee..ne görüyorum..aha da çakma oyveren var..selçuklu patron aluu..gold deel vob oylıuyoz huuuu
Short/Kısa bull market, nunu, rüzgar, selçuklu
4 21,05%
Long/Uzun a.kaya, ben82, hakansahin, MuglaliZuhtu, padişah, pazer, Strategist, trader38
8 42,11%
Flat Astatin, canterburytales, cozbek83, kartal1, Sekube, yusuf_alp, özdenil
7 36,84%
BANGA mühim
herkese günaydın,
sn. saraylı geri gelmenize çok sevindik, hoş geldiniz
strobaba...günlük fiyat çubuklarına bakıyorumda..acıtıcı trend günleri hariç, bir önceki günün en yükseğinin üstünden şortlayan veya en düşüğünün altında longlayan mutlaka o gün karlı kapama şansı buluyor..türkçesi barların genelde örtüşen parçaları var..yani misal ver şimdi burdan 300 puan aşşa şort kavır yaz gibi...misal
BANGA mühim
Long'lar full flat... Bunları Aralık sayfasına yazıyorum... Karı pozu açtığım değil kapattığım güne yazarım...Bir muhasebe yaptım da, Kasım VOB tarihimin en çok kazandığım ikinci ayı olmuş... Aralıkta tek hedefim bunları fazlasıyla geri vermemek olacak...
Bu Euro'ya çakarlar birazdan... O short'u kaçırmamam lazım.. Öğlene kadar Forex ağırlıklı takılacam... üvvv...
badem oldu pozlarım ..... vayyy .... altındada tokatlandım ...... üvvvvvvvv ..... durumlar kötü ... .... nolduysa bayramdan sonra oldu vayyyyyyyy ..i am so sorry .... .....![]()
2013,00
long devam ama yukarı açılış hoş olmadı gene eksiye geçer buancak trend yukarı diyo şimdilik 15 likte
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
hastayım şunların yaptığı hareketlere dışarıyı alırken buraya vermeleri olayına ulen değiştirin artık şu takdikleri be deşifre oldu bunlar![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri