Matriks'de RSquared'i hesaplatmayı başarabilen var mı acaba ?
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
test...
BANGA mühim
herkeze günaydın,
başarılı işlemler.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Açılış zayıf.. (Bu mudur saruman)!..Yukarı gidecekse bile, cuma kapanışta mallanan fırsatcı güzide insanları bir dökmek çabası olacaktır..Ki bence yukarıda gitmeyecektir...Yeni zirve yok hayırlı olsun.. (emortım, 3 oldu)
BANGA mühim
günaydın..63.450 short yaptım zabah zabah..bol kazançlar!
SW de revizyon talebimi ileteyim dedim Bay SAZAN..Mümkün değilse canınız sağ olsun.. Çok yıprandık da son aylarda o açıdan..Yani ha 10200 ha 10050..İki kalem sallasanız halledersiniz bence...Ha ama dersenizki, yemişim DOW u, biz ondan bağımsız düşeceğiz, o zaman talebimi ihmal edin görmezden gelim. Lüzumsuz bürokrasi olmasın
Fraktal ise Selçuklu patrona hitaben...
Pazartesi şikayeti ise, pazartesiye hitaben.
Yırtma konusu ise YAVIZHAN a hitaben..
Amma hitabetmişim yaww..
BANGA mühim
Enteresan,
Foruma mesaj yazmak paralımı oldu yawww.. Hale bak.. Bugün en çok mesaj yazanlarda bir numarada ben, iki numarada Bay SAZAN...Benim duurm normalde, Bay SAZAN'ın bu konuda ikinci sıraya oturması forumun geri kalanı için utanç verici...UUUYAAAAANNNNNNNN FFFFOOOORRRRRRRUUUUUUUUMMMMMMMM...Günaydın....
(cc: Ms. Hellim Fairgirl)
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri