fiyat ve apsd aynı anda düşüyor..
vobix hangi senaryodayız,rolümüz nedir,yoksa yine yeniden figuranmıyız![]()
fiyat ve apsd aynı anda düşüyor..
vobix hangi senaryodayız,rolümüz nedir,yoksa yine yeniden figuranmıyız![]()
çok kısa oyun planım gayri
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Ben hiç başvurmadım zaten. KAPa 1250 kişi diye açıklama gitti. işin kötüsü uzman ayrdımcılığını kazanamayna servis görevlisi görevini teklif ediyorlamrış. İki yıl önce bir arkadaşım böyle girmişti. Servis görevlisine girmeyene de banko görevlisi işini teklif ediyorlardır. Bu yüzden hiç kimsenin direkt banko görevlisi pozsiyonuna başvurup da gireceğini sanmam.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
zeyyah accuk flat kalmasını bilmen leazım .....bigun 100 pıvan alırsın devrisi gun 500 pıvan illa bugun 300 alcem dıye yırtınmaycan... grafa bakcan sana ne vaadediyo....
bugun -200 pıvan eksi olursun emme oburgun +700 .... önemli olan o -200 pıvanı nasıl yaptıvın... stratejine gore belirlediğin stoptan dolayı mı yoksam keyfen mi yaptın.... stratejinden dolayıyse zati kabullenmiştin gibi....gibiii.............
o yüzden zistemde neymiş daa yerim zistemini
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
5 ekim de AL veren UV sistem 14.10 da SAT verdi ayrıca bu yükseliş trendinde de güzel destek oluşturan MOST göstergesi az önce kırıldı... Hayırlı olsun...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri