Beyler bankada iş aramaktan vazgeçtim sisteme devam edip en yakın zamanda kendime banka alacağım ve ilk işim de üst yönetimi kovmak olacak![]()
Beyler bankada iş aramaktan vazgeçtim sisteme devam edip en yakın zamanda kendime banka alacağım ve ilk işim de üst yönetimi kovmak olacak![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Bana MAVİ yi bulun....EURUSD karı 100 pipse çıkınca onun şerefine Mavi havai fişekler atacağım boğazda...
![]()
Arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce Ataşehirde bir trafik kazası yapmıştım, hatırlayanlar bilir... Az önce aynı kavşakta, aynı araca bu sefer yandan vuracaktım kıl payı durdumBu nedir sizce dejavu mu, kader mi, yoksa bu bayan sürücü beni mi kolluyor
![]()
Voltaire
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
63300 kapatırız... Yontmabull devri biter Cilalıbear devri başlar
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yuaw
11-2=9
12-3=9
13-4=9
............
21-3=18
22-4=18
23-5=18
29-11=18
...........
31-4=27
34-7=27
...............
9-18-27................. vs vs bunnarın sonuclarına bak hep aynı herseferınde resimler değişerek devam edeyor![]()
Dikkat etmek levazımvopdada aynı oyunu oynayorlar
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
7 Ekimden beri fiyat yukarı giderken aşağı giden getiri eğrisi artık buralarda dip yapar mı? Ne dersin Asti?
![]()
Voltaire
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri