Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
abi doğrudur, son long -100 yazabilir.. ancak açılışta, str gereği long olamayız... dünden poz yok.. açılış gapli... dolayısıyla bu sinyali dikkate alamayız.. ki alırsak, genele baktığımızda, büyük çoğunlukla bu açılış sinyalleri zararlıdır.. mesela dün , bugünün tam tersi aşağı gapli açıldı ve sinyal verdi... ve zarar yazdı..
neyse, abi, genel olarak dogru anlamışım aslında... ama yatay hareketler.. bir kaç saat sürse bile.. büyük zarar potansiyeli taşıyor... (benim "tamam şimdi uyguluyorum" dediğim günler hep bunlara denk geldi, sonuç, trendi kaçır, yatayda zarar et, oldu..maalesef.. netice..%25 zarar..toplamda.. miktarlar küçük, üzülmeye değmez, ancak moral bozar. o ayrı)
bu arada, yatayda boll kullanmak da çok zor... geriye dogru bakınca kolay gibi bir görüntü var.. lakin... yatayın YATAY oldugunu , olurken değil, olup bittikten sonra anlayabiliyoruz ancak...
neyse kafa şişirdim..
bol kazançlar..
BU ACEMİNİN yazdıkları FİKİR beyanından İBARET OLUP, yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz.... algılamayınız...
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Sarı Çizginin formulu ne olmalı peki Astatin Bey ? Sadece ufak bir tuyo istiyorum MS de simule etmek için..Bahsettiğiniz konu cogu sistemcinin sorununu cozecek cinsten belki de bir sistemcinin evrilme yeteneğini artıracak kadar..Başka fikirlerle zenginleşmesine izin vereceğinizi düşünüyorum..
owwwwwwwwwwwww mondiyo ..
2013,00
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Sabahları bir önceki günün sinyalinin devam etmesi benide zorluyor ama yapacak bişey yok. Mesela bugün sabah 750 den longlamak lazımdı. Sonuç olarak fikrim sabah gaplıysa önceki günün sinyali devam ediyorsa uygun seviyeden yakalamak şartıyla girilebilir.
Birde gaplı günlerde korkmaya gerek yok gapın hemen kapandığını gördünüz mü hiç? Ben görmedim biraz oyalanır falan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri