yuaw MS 9.0 var bunu kaldırıp 10 kuracağım korkuyom kuramam diye.lem PC konusunda cehal olmakta ne kötü be.
yuaw MS 9.0 var bunu kaldırıp 10 kuracağım korkuyom kuramam diye.lem PC konusunda cehal olmakta ne kötü be.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
sabah yazmistim...
bugun 50 000 i deneyecek...burasi kuvvetli deyecek...anlarsinizya usaglar...
bademciklerine kadar opusme orada....
sn. vobix uyarıların için teşekkürler.
burada kalamasın 65.050 yaksın direk uzarım.
bu arada seans ici verdiğiniz bilgiler için teşekkür eder,
spottaki para giriş çıkışı verebilirseniz sevinirim.
usaglar...ilk uce garan...amiral ve akkiz oturdu gene....
bu hayre alemet degildir...amiral bunak ve sapiktir...akkiz isterik ve aninda soyunur...garani ne siz sorun ne ben soyleyeyim...ha ha ha
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
sn Larossian
Kocaoğlan'ın 2009 performansı nasıldır?
Benim uyduruk sistemim ancak 43 binlerde dolanıyor...![]()
Sistem, histemimle yön bulamadığım da pusulamdır...
yaf bunlar veri oncesi ayak yapıyo olmasın sakın ? verı ıle bırlıkte fırlatırlar fılan neme lazım![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Kocaoğlum seviyorum seni aslanım benim..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri