TÜFE ler olumlu etki yapar da.. asıl olumsuz olabilecek ve satışlara sebep olabilecek veriler bunlar..
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (11 Eki) 15:30 525K 521K Yüksek
USD Devam Eden İşsizlik Başvuruları (3 Eki) 15:30 6060K 6040K Yüksek
yarın VOB işlemleri 17.35 de bitiyor haaa..
hergün aynı terane oluyor.yukarı çek beklet veya aşağı bas beklet...sabah açıldığı yerlerde dolanıyor dünün kopyası resmen.evvelsi günde böyleydi...GAP i yakaladın yakaladın yoksa mama yok.
6.500 puan yukarı geldi piyasa ama nasıl geldi birde bize sorsunlar.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Günün bu zamanına kadar geçen sürede en yoğun hacim 65200-225 bandında yapıldı, ve bence burası destek oldu. Buranın üzerinde kaldığı sürece yön yukarı.Altındaki seviyelerde ise makul bir stop ile alım fırsatı olabilir diye düşünüyorum.
Kimseye birşey tavsiye etmiyorum, sadece fikirlerimi yazıyorum.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
abah 4000 olan apsd sıfıra yaklasmıs.. heuheuh birilerinin canı cok yandı yada sabah ayak yaptılar dırek acılıstan gaza getırmek ıcın ınsanları..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Günaydın canlar...65.325'ten 1/4 oranında SHORT'ladım...Bu riskli bir deneme çünkü trendin yönü yukarı ve kısa vadeli sistemler de halen AL'dalar...Ancak VOB'da 65.400 ve U30'da da 65.000-65.200 aralıgının güçlü direnç oldugunu düşünüyorum...Eger düşündügüm gibi aşagı gelir ve sistemler de SAT verirse SHORT oranını 1/2'ye çıkartabilirim...Heinize stresi az güzel trade'ler ve bol kazançlar diliyorum...
ISCTR'de kuzuların sessizliği oynanıyor..
İşlem hacmi çok sığ kalmış..
Bir i.nelik yapacaklar ama du bakalım..
FFAY..
Sisteme Uy..!
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri