Olabilir.rakam vermek gerekirse burdan 98.200 e kadar tepme....neyse..bu son yorumumdur...saygilarimi sunuyorum herkese.
Olabilir.rakam vermek gerekirse burdan 98.200 e kadar tepme....neyse..bu son yorumumdur...saygilarimi sunuyorum herkese.
hayda..atilla mayda..ula hangi ara 92100 gördü bu beee..piffff..sörf tahtasını suya sürecektik 92200 den...neyse geçti..geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun
BANGA mühim
Hayırlı sabahlar cümleten
Gurt başgan bu gün erkenci...kan kokusunu alınca geldi herhalde... Gurt önce puslu sonra kanlı havayı sever...hehehehe
BANGA mühim
Kurt abi 94200 beklentin devam ediyor mu?
şinci gurt diyecekki, "dün 92500e eyvallah diyodun..dilediğin gibi olsun dedik...brak 92500 ü 91900 gördü amma sen hala kapamadın şortları"... ne edersin başgan..graş düşmüş benim aklıma ben iflah olmam... felaket bir gün senaryosuna oynuyorum halen... geçmişte hep öyle oldu...tamam oldu bitti, herşey geçmişte kaldı denildiği bir an bir fenafillah haber gelir ve ayular nirvanaya erer.. öyle bir gün hala olmadı...olmalı....erken seçim? 28 şibat soruşturması ile 2*3 patronajın içeri alınması? başka bir şey?......
kaldı ki ben son1 ayın dış dinamiklerin bakışı açısından bir "kulak çekmemi" "ipe çekmemi" olduğu konusunda, hala manzaranın net olmadığını düşünüyorum..hatta ipe çekme %51
way**: biz burda laklak yaparken bu yine 91875 görmüş..üwww
BANGA mühim
günaydın...
cügara içme sürem 3 dk dir...
1500 puan oynadı
napçaz yaw bu yeni sistemi ?
Tek devlet, tek millet, tek dil ve tek bayrak değilll...
Türk devleti, Türk milleti, Türk dili ve Türk bayrağı...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri