heeey yavrum..ver tabana ver tabana.hheheheh
heeey yavrum..ver tabana ver tabana.hheheheh
BANGA mühim
Yarın vob 79000 den açılsa
Çarşambaya perşembeye 75000-76000![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Bir aydan fazla kısa bekleyen ben, tatil öncesi 23 kasım haftası trend dönüşü olabilir diyen ben, 7,5 garan bekleyen ben ama düşüşün yarısını alabilen yine ben.Şimdi topa giremiyorum saf saf bakıyorum...![]()
asti bizi diskoya götür
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Dow ve dax orta vadeli tepe onayını yeni verdi daha...
Parite gece uzakdoğuyu aşağıya alır 1,29 a kadar geri çekilir diyorum.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Hun İmparatoru ATİLLA
Bende shortlarla arkaya yaslan formasyonunu görüyordum ama, not haberi kısa periyodlarda al sinyalleri, heran gaplı yukarı açılış yapacakmış gibi kapamalar sayesinde kısaları bi unuttuk bi hatrıladık, bi uzunda kaldık bi seyrettik.
Sonuç ortada, halbuki orta vadeli graflar herşeyi söylüyor.
Ölümüne short devam short.
86000 i kırarsa düşünürüm, oda bu satten sonra kesin deselerde inanmam.
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri