100 den ikincishort .. denemesi..str flat sat derse arkaya yaslanacam . .al derse alacam ..
100 den ikincishort .. denemesi..str flat sat derse arkaya yaslanacam . .al derse alacam ..
2013,00
Damadın teyzesinden bir adet ayı
74425 çanağını kapamadan döndü piyasa..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
ohhh mondiyo....
asti nasıl oluyorda 74350 ye kadar geldi de geçici dahi olsa al gelmedi mi şimdi sende![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
asti patronun sisteminde kandırıkcı endex anahtarı var , eger anahtar 1 se gelen sinyal yalançı sinyal diye uyarı gelıyodur onda..
ben gordum o sistemi , konusuyo bile.. misal misafir gittim hemen çay soyledi , eve gidecek oldum gule gule bile dedi.. o kadar akıllı bi sistem , dimi patron![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kayaboss,
gelmeyen değil gelen sinyallerle meşgul ol bence..
amma mesela alemde ATR, Folatilite, FErtikıl Horizentıl denilen bazı filtreler var mesela..Bunlar sistemi yavaşlatır...Ben kullandığımdan demiyorum ...Yani sorunun olası yanıtlarından bahsediyorum...
Sistemde her ne yaparsan yap, tatlı yemenin acı ****ması vardrı şeklindeki atasözümüzü hatırlatayım
Ha bu arad belki geçici al gelmişti ama ben çaydaydım...görmedim..ayduduntdudüt
sistemde durum bu.....dünden beri al da............ama sistemlerin kimyası bozuldu..sert hareketlerden dolayı..800 puana duyarsız kalıyor..16 temmuzda olduğu gibi..
![]()
patron running triangle olabilir mi? üwww...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri