575-600'de de direnç var gibi. Sonra da 700 direnci. Birini geçse öbüründe durur. Long intihar gibi olur. Gençliğimde koyar stop-loss'u girerdim ama Pala ile tanışalı beri bıraktım bu huyları...![]()
575-600'de de direnç var gibi. Sonra da 700 direnci. Birini geçse öbüründe durur. Long intihar gibi olur. Gençliğimde koyar stop-loss'u girerdim ama Pala ile tanışalı beri bıraktım bu huyları...![]()
Grafik Cuma günü 13:40'dan sonra yaptığı hareketin aynısını yapıyor sanki...
dax % 50 geri alış seviyesine ( 5880 ) yaklaştı.
bu seviye üstünde kapanışlar yükselişe yeni bir hız kazandırabilir..
![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
200 altı küskü, 600 üstü püskül...
dow geri alış konusunda dax ın gerisinde..
% 50 geri alış seviyesi 10400 de..yine dow un bu seviyeye doğru yönelmesi piyasaları daha güçlü hale getirecektir şüphesiz..bakalım becerebilecekmi ?
![]()
Günaydın...Long'ları kapattım...Bugün piyasayı hemen hemen hiç takip edemeyeceğim,stres yaşamaya gerek yok...Bugün 64.500-64.800 aralığını geçmekte zorlanabileceğini düşünüyorum...Eger bu bölgeyi geçebilirse 66.000'e kadar ciddi bir direnç yok...Dow da önceki zirveye yaklaştı,burayı direkt geçebilecek mi bakacağız...Yani yön halen yukarı ama dikkatli olmakta ve stop-loss'lara bağlı kalmakta fayda var...Hepinize bol kazançlar dilerim...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri