küskübarlarında kaybettim yolumu .yalıda oturan 35 harfli kurumun yöneticisi ... duy sesimi .. hehehe![]()
küskübarlarında kaybettim yolumu .yalıda oturan 35 harfli kurumun yöneticisi ... duy sesimi .. hehehe![]()
2013,00
evettt dun longa bındrıdıklerını kesıyolar bugun ... demekkı bıraz dusurup longcuları sılkeleyecekler. akabınde bır o.* (sozum meclısten dısarı) acıklama yapacak ımf ıle anlasmaya cok yakınız hepımız ıstegı bu yonde dıye.. bu acıklamayı ılk kım yaparsa bılınkı satılmıstır bu .. kımden gelecegınız bılmıyorum ama bırılerı tarafından yonetıldıgıne daır dusuncelerım olucak eger boyle bı acıklama gelırse bu kısı hakkında.. bakalım kım dicek![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
bugun hedefledııım kazancı savladım kenara cekılıyorum gayrı
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
herkese selamlar,
dow çıkıyor, bizimkiler satıyor.
pala yine aynı numara peşinde olabilir. uyanık olmak lazım. dünkü hareketi çekerlerse tekrar çıkabiliriz.
iz süren stop mantıklı hareket olacaktır...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
2 . si düzenlenecek küskübar şenlikleri hazırlıkları başladı .. yakında .. heheheeh![]()
2013,00
makas tamamen saçmalık...
1.000 eksi makasla çok şelale yaşadık..
1.000 artı makaslada çok ralli oldu..
bundan hiçbirşey çıkmaz..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri