ralli olsun gol olsun istiyorum ... ... kırlarda gezelim ..... .. .... stro patron şiir okusun ...... astetron patron balık yapsın yiyelim ...... üvvvvvvvv .... ingaaaaaaaaaaaaaaa ......
ralli olsun gol olsun istiyorum ... ... kırlarda gezelim ..... .. .... stro patron şiir okusun ...... astetron patron balık yapsın yiyelim ...... üvvvvvvvv .... ingaaaaaaaaaaaaaaa ......
2013,00
sistemin 5 likte oweralı % 36 15 likte ise % 24 civarıda 5likte pupular ve nunular ve teknik çok daha işe yarıyor kendimce acaba hangisinde işlem yapsam ufff ya kararsız kaldım Astiprof ve stro hocam yardım lütfen![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
83700 83750 döşeme yapıyor sanki
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
selcuklu patron bende 4.{c} bitmiş olabilir ihtimalini böyle saydım ama
http://i51.tinypic.com/k30opx.png
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Astiprof bi şey sorduk cevaba bak çay demle![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
üwww...
papazda .. 1,3250 geçilirse .. bi mondiyo çekecem... geçemezse zırlarım ....
![]()
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri