Japanese attitude for work:
If one can do it,I can do it
If none can do it,I must do it!
Arab attitude for work:
Wallahi if one can do it,let him do it
If none can do it,ya-habibi how can I do it??
Japanese attitude for work:
If one can do it,I can do it
If none can do it,I must do it!
Arab attitude for work:
Wallahi if one can do it,let him do it
If none can do it,ya-habibi how can I do it??
--Eksiklik Kendi Özümde--
Vay arkadaş,
Aste baba sultanlarla çıkmaya başladığından beridir , topiği unuttu. üvv
![]()
En az 3 HİSSE...
ehm...cevap geldı mahiden...çok bevenmiş teşekkür ediyor..çok savolsun dedi aste..ama sadece bu..ha bir de gülücük..not bad for a start..![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
Bakalım nasıl tepki verecek bizimki cuma ve bugünkü dow göçüşüne![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
bu gibi hareketleri görünce gelde daytrade ci olma be kardeşim![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Öyleyse ben de kendisini tebrik ederim. Daha cüretkar (yüz vermek babında) veya daha küstah (yüz vermemeyi çirkin bir tepki ile ifade etme babında) bir tepki, asaletine uygun olmazdı zaten pay-ı tahtı asaletin.. Bu tepkisiyle zat-ı şahanesinin kalbimdeki yerini nitelemek için Ankara'yı değil İstanbul'u kullanacağım (Kalbimin başkenti idi ama artık kalbimin gerçek başkenti oldu manasında).
Aftlo , gerçi bana senin sponsorluk faaliyetlerin biraz zayıf kaldı gibi geldi ama du bakalım...voriz nadovır
![]()
BANGA mühim
vob un **...şu abd ye gittim ama o devasa rolırkostır lara binemedim ona yanarım..gerçi göz yermiydi binermiydim başına gidince bilemiyorum..hele ki son durak filmlerini 3 boyutlu izledikten sonra yer miydi bilemiyorum...
ama zaten ben rolırkostıra binmeyi değil binme olasılığımın olmasını sevdim
ya şimdi olasılık deyince aklıma geldi ; hacıex e de malzeme çıkacak ama... abi haftasonu sayısal da 4 bankomun 3 ü yine çıktı... kuponda 7 tane 3 bir tane 4 var **.. bu nedir hacı aw..ne yakalanmaz lüfermiş bu, oltaya vurup vurup kaçıyor şerefsiznesne.com........ sanırım 65 tl ikramiyesi var...gısmet..
Not : İmza ya dikkat...payı tahtı salatanat fetih çalışmalarına devam
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri