Ellerini çok belli etmeye başladılar.Haftaya 88500-89000 arası olabiliriz.Sadece grafik ve hislerime dayalı..
Ellerini çok belli etmeye başladılar.Haftaya 88500-89000 arası olabiliriz.Sadece grafik ve hislerime dayalı..
bu hareketler bana pek inandırıcı gelmiyor astipat bende flat izler
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Cem Yılmaz geldi aklıma reklamda ne diyordu gerek yok mayk bu hareketlere![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
şahsen benim açımdan diyim ki 2000 lik bu düşüşten hava aldım sadece![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Züstem 5dk'lıkta tekrar short'a dönerse çakarım short'ları ve büyük ihitmal geceye taşırım.. Yok çakmazsa kapanışta kapatırım long'ları... Kendim karar vermeye çalışmama gerek yok... Sistemli hayat ne rahat...![]()
yaw o bişi değil negropatta yanarım yanarım dün akşam ben o longları kapanışta nasıl flatlemedim yaww...sistem aldaydı, ters indikatörlerim aldaydıpiyasalar tepmişti, hem tobo hem üçgen görüntüsü vardı ki (geçmişte de genelde feyk çıkmıştır).. hayret bana yaw.....üühüühüh
BANGA mühim
fdow ... üçgensel bi durum var .... mondiyosal bi yorum yapayım.. ya düşer ya çıkar ..... düşüyosa düşüyodur .. çıkıyosa çıkıyodur .
.. üühühühüüh ......papaz longlar duruyor .. istopum belli .... mondiyosagnesel bi yukarı olursa iyi olur .... olmazsada ... kısmet ......
.
![]()
2013,00
kısaları caydırmak için bir şekil sanki
astiton patron görüşemiyoruz abi.. .. saygılar hörmetler ..
![]()
2013,00
Selçuklu patron hoşgeldiN
sensiz tadı yok buraların
Son sayımlarıma bi baksan. eleştirin varmı?
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri