Sayın özdenil şimdi sizin sistemle uğraşıyorum bayağı gelişme kaydettim.
Sayın özdenil şimdi sizin sistemle uğraşıyorum bayağı gelişme kaydettim.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
12.30 barı itibariyle;
Ön denge alanı : 67500 - 68100
Değer alanı : 67750 - 68000 ... Merkezi fiyat 67900 ... 68100 üzerinde uzun vadeli traderin etkisindeyiz, bakalım kapsamı ne kadar genişletecekler. Değer alanında TPO sayımı kısa vadeli traderin longa döndüğünü gösteriyor doğal olarak![]()
Selam Laros abi...Topic'in hayırlı ugurlu olsun...Faydalı bir topic...Tebrik ederim. Kolay gele ve bol kazançlar...
NOT: Bu arada Diger topic'e yazdıgım yazıyı buraya da yapıştırayım.Sadece bu topic'i izleyenler varsa belki bir faydası dokunur...
Gördügüm destek ve direnç seviyelerini sizlerle de paylaşayım...67.500-67.400 önemli destek bölgesi...Sabah test etmiş ve tutmuş gibi görünüyor ancak altına kayarsa işin cılkı çıkabilir benden söylemesi...Yani bu bölge Longcular için iyi bir stop seviyesi olabilir.67.400'ün kırılması halinde önce 67.000 daha sonra da kuvvetle muhtemel 66.600 test edilebilir.Yukarı gitmesi halinde de eger 68.200 aşılabilirse 68.700-68.800 bölgesi test edilebilir ama 68.800'ü aşması çok da kolay olmayacaktır diye düşünüyorum.Bol kazançlar...
Eğer sistem doğru calışırsa ekran başı olayı biter sinyali bekle emri gir gercekleştir ve cık git bir TV den teleteksten ara sıra takip et MÜKEMMEL olur
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
5 günlük değer alanı : 67500 - 69700 ... Merkezi fiyat : 68350 ...
şimdilik longda
asıl atağı bu son sistemden bekliyorum bakalım son saatte ne yapacak
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri