Emeği geçen herkese teşekkür ederim.. iyi tatiller..
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.. iyi tatiller..
Emeği geçen herkeze teşekkürler. iyi haftasonları.............
cümleten iyi haftalar,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
indi haftaya bize bol miktarda TIR lazım olacak..
![]()
analizi ile meşgulüm, ilk yakaladığım olay volatilite, çok pis volitilite olacak, çok pis olacak, düşeceğiz fena bir boka benxemeyecek, dalgalanma çok fena olacak, cebimize attırmayacaklar, inşallah hayırlısı ile sonlandırırız süreci, ilik gibi göstere göstere düşer inşallah,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şu anda kovboy şişman parmağa doğru geliyor,
s&p de 1064 onemlı bır sevıye nıyet acısından...
--Eksiklik Kendi Özümde--
şu anda aşırı satış indiği,60385 te, yer değiştirme kurallarına göre, 60385 ancak bunları yazmak doğru deyil, yalnız 5 lik sistemler kör olacak, çünkü zaten satışta kapadık, full satışta olacaklar ama örneğin ben 64166 poz kapatsam, 5 dakkika sonra 1000 1500 yukarıdan şhort açabilsem, yani tkrar binme şansı olabilr, yani top yüksekten bırakılırsa yere vurunca şiddeti oranında zıplar, yterki çarpacak yer bulsun, burada önemli olan topun yere vurması ve bırakılış yukskliği, mesela %4 mi bırakılacak, %5 mi, %10 mu %2 mi, .......ben yerelerime güveniyorum, ama henüz vermedim bu söyladiklerimi kale almayın, genel kural satışsa satıştır, alışsa alıştır, hepsi bu, şimdi satıştaysak devam edceğiz al gelene kadar, ama 5 liklerden bir müddet ayrı kalcağız, çünkü 1500 puvan geri alışa bile benim bugün verdiğim damsız 5 satış diyecek, e haklı tapi, çok yüklenecek o da ne yapsın,......
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
ben kaçıyorum ..
hafta sonu biraz çalışayım.
elimizde bir çizelgemiz olması lazım indregandi hocam...
herkeze iyi geceler..
- US Dollar to Turkish Lira
- (/TRYUSD)
1.60979+0.02909 +1.84016%
Open: 1.58080 High: 1.60700 Low: 1.57270
Previous Close: 1.58070 Volume: unch
Eastern Time
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri