Kriptografiksiniz abicim siz..teşkilatmısınız, illuminatimisiniz tarikatmısınız nesiniz yawww..olmayacam asla ew ci olmayacam..üwwww
2013,00
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Çok Uzman
Sazan Classic Short
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
sazan abi yetim tepemi oldu yine ?
saat 17 gibi bakabilecegim
Doplantı çıkışı.
Sistem shortta ısrarcı.
Dolayısıyla Sazan da.
VOB 15 dk.
Sazan Waves.
Geliştiğini düşündüğüm yapı aşağıda. (v). dalganın iii-v. dalgaları arası sadece ending diagonal iii. dalga olabilir. Yani bir yukarı deneme daha olabilir. Ama alltaki yükselen trendline kırılışı , Ending diagonal bitiş konfirmasyonunu olacaktır.
İdealde i: (v) noktasında tüm yükselişin sonlandığını düşünmüştüm. Ama suyunu çıkarmaları şart. Ending diagonallerde 3. dalga ( iii: (v) ) en kısa olamayacağından, 3. dalga boyunu aşan yükseliş, yükselişin devam etmesini agır kılar.
(Sevgili Seagate, yetim tepemi sorusuna cevap şu anda hayır gibi duruyor, ama saymadığım olasılıklardan birisi (yani ii: (v)'den v: (v))'e kadar yükselişin expanded flat b dalgası olma olasığı) cevabın evete dönmesini sağlayabilir.
Bazen zamanın bir sayımın kendini daha iyi gösterebilmesi için geçmesi gerekir.
Bekleyip göreceğiz.
Bu arada Short devam. Mesajı yazdığım 17:10 itibariyle, işlem hacminin Xu100 için 3.263.000.000 (oldukça yüksek) olması ilginç.
Bol kazançlar dilerim.
![]()
Sazan abi yine müthiş bir analizle tepeyi buldun. Teprik ederim.Sürekli soru sorup, seni zaten kısıtlı olan zamanında meşgul etmek istemiyorum ama ilgiyle takip ettiğimi bilmeni isterim.
Bir gün ew konusunda ücretli bile olsa eğitim vermeyi düşünürseniz ilk öğrencilerinizden olmayı çok isterim.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Sazan abi gercekten müthiş yakaladınız,kaldı ki son dakika da degil,öglen göndermissiniz sinyali..Tekrar tebrikler..İlgiyle izliyoruz abi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri