Bu gün,
DAX indikatör endex
30 dk lık graf ters indikatördür,
flat lar için 60 lık iyidir, ağayı tırtıklayanlar için
5 dk lık elzemdir ancak anlamı yoktur.......
Bu gün,
DAX indikatör endex
30 dk lık graf ters indikatördür,
flat lar için 60 lık iyidir, ağayı tırtıklayanlar için
5 dk lık elzemdir ancak anlamı yoktur.......
Öğleden sonra 60binlere yollanmazsa long sakat...
yukarı çekmeden elindeki malları veremezler takas negatife dönebilir bii cinnett yeter banaa![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
58850 haftalık destek altındaki kapanışlar 57500 leri gündeme getirebilir
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
sayın jerfin ben bunu arasıra paylaşıyorum, genel bir fikir olsun diye,
bu sevyelerin altına yada üstüne daha belirgin hareketler daha belirleyici kanımca ancak o durumdada daha önce belirttiğim sviyeler gündeme geliyo yani küçük yatay büyük yatay gibi, taki IMF haberi alana kadar, ne dersiniz......
15 dklıkdaki bollinger beni çok geriyor..son iki sıkışmasında aşağı krılmış bakalım bu sefe rnoolack
Yemişim longu short devam.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri