Sayfa 933/13018 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983103314331933 ... SonSon
156216 sonuçtan 11.185 ile 11.196 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    366
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.708
    Toplam Teşekkür
    1.422 Yazısı Teşekkür aldı

BİA Haber Merkezi - İstanbul

27 Temmuz 2008, Pazar

Bawer ÇAKIR

İstanbul'un Güngören İlçesi'nde iki ayrı patlama meydana geldi. İstanbul Valisi Muammer Güler 13 ölü 140 yaralı olduğunu açıkladı.

Saat 21:45’de Güven Mahallesi, Menderes Caddesi’ndeki patlamanın ilki çöp kutusunda gerçekleşti.

İlk patlamanın ardında meraklanan kalabalık olay yerinde toplandı. İkinci patlama ise bu esnada çok daha şiddetli gerçekleşti.

Çevrede maddi hasarın da oluştuğu bölgeye olay yeri inceleme ekibi geldi. İlk anda doğalgaz kaynaklı olduğundan şüphelenilen patlamaların nedeni olarak Güler "ilki ses ikincisi parça tesirli bomba" açıklamasında bulundu. Polis Mobese kayıtlarını inceliyor. Yaralılar civardaki Kolon ve İlgi hastanelerine götürülüyor.

Olay yerinden bir tanık bianet’e yaşadıklarını anlattı:

“Telefon kulübesinin yakınında oturuyordum. İlk patlamanın sesini duydum ve sese doğru yöneldim. 7 dakika sonra ikinci patlama oldu. Patlamanın şiddetiyle üç metre ileriye düştüm. Ağır yaralanma ve ölümlere ikinci patlama neden oldu. İlk patlama olduğunda herkes oraya yöneldi. Bu yüzden ölü ve yaralı sayısı yükseldi.”

Vali Güler olay yerine geldiğinde ıslıklarla protesto edildi. Polis ıslık çalan gruba müdahale etti. Olay yerinde cep telefonları çalışmıyor. Polis bir başka patlamanın olma ihtimalini göz önüne alarak güvenlik önlemlerini yükseltti. Güler basın kuruluşlarını "insani duyguları rencide edici" görüntüleri yayınlamamaları konusunda uyardı. (EZÖ)

Anasayfa | Başa Dön | Yazdır | Arkadaşına Gönder

Teşekkür Teşekkür 
    366
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.708
    Toplam Teşekkür

BİA Haber Merkezi - İstanbul

27 Temmuz 2008, Pazar

Bawer ÇAKIR

İstanbul'un Güngören İlçesi'nde iki ayrı patlama meydana geldi. İstanbul Valisi Muammer Güler 13 ölü 140 yaralı olduğunu açıkladı.

Saat 21:45’de Güven Mahallesi, Menderes Caddesi’ndeki patlamanın ilki çöp kutusunda gerçekleşti.

İlk patlamanın ardında meraklanan kalabalık olay yerinde toplandı. İkinci patlama ise bu esnada çok daha şiddetli gerçekleşti.

Çevrede maddi hasarın da oluştuğu bölgeye olay yeri inceleme ekibi geldi. İlk anda doğalgaz kaynaklı olduğundan şüphelenilen patlamaların nedeni olarak Güler "ilki ses ikincisi parça tesirli bomba" açıklamasında bulundu. Polis Mobese kayıtlarını inceliyor. Yaralılar civardaki Kolon ve İlgi hastanelerine götürülüyor.

Olay yerinden bir tanık bianet’e yaşadıklarını anlattı:

“Telefon kulübesinin yakınında oturuyordum. İlk patlamanın sesini duydum ve sese doğru yöneldim. 7 dakika sonra ikinci patlama oldu. Patlamanın şiddetiyle üç metre ileriye düştüm. Ağır yaralanma ve ölümlere ikinci patlama neden oldu. İlk patlama olduğunda herkes oraya yöneldi. Bu yüzden ölü ve yaralı sayısı yükseldi.”

Vali Güler olay yerine geldiğinde ıslıklarla protesto edildi. Polis ıslık çalan gruba müdahale etti. Olay yerinde cep telefonları çalışmıyor. Polis bir başka patlamanın olma ihtimalini göz önüne alarak güvenlik önlemlerini yükseltti. Güler basın kuruluşlarını "insani duyguları rencide edici" görüntüleri yayınlamamaları konusunda uyardı. (EZÖ)

Anasayfa | Başa Dön | Yazdır | Arkadaşına Gönder

Teşekkür Teşekkür 
    366
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.708
    Toplam Teşekkür

Yaralı sayıları akılları karıştırıyor.....
    İnşallah yaralılardan başka ölen olmaz,
    Acil şifalar dilerim.Çok üzüntülüyüm.İçim çok sıkkın.Bir şey yapamamak insanı kahrediyor.

Teşekkür Teşekkür 
    366
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.708
    Toplam Teşekkür

Yaralı sayıları akılları karıştırıyor.....
    İnşallah yaralılardan başka ölen olmaz,
    Acil şifalar dilerim.Çok üzüntülüyüm.İçim çok sıkkın.Bir şey yapamamak insanı kahrediyor.

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

yaralı rakamı çok şişkin veriliyor ufak tefek cam kırıkları vs olarak düşünürsek biraz rahatlarız cunku oyle haberler geliyor ama 3kişinin hayati riski varmış Allah yardımcıları olsun...

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

yaralı rakamı çok şişkin veriliyor ufak tefek cam kırıkları vs olarak düşünürsek biraz rahatlarız cunku oyle haberler geliyor ama 3kişinin hayati riski varmış Allah yardımcıları olsun...

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

günaydın...
    güne terör saldırısıyla başladık.....
    hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin...
    yaralılara acil şifalar diliyorum....
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

günaydın...
    güne terör saldırısıyla başladık.....
    hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin...
    yaralılara acil şifalar diliyorum....
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

fdow saatlik....

fdow saatlikte yukarı uyumsuz.....saatlikte yukarı tepki yapar gibi...
    yalnız vadelinin dinamiği bugun farklı olabilir..
    izleyelim bakalım...
    Konu mbm tarafından (28.07.08 Saat 08:39 ) değiştirilmiştir.

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür

fdow saatlik....

fdow saatlikte yukarı uyumsuz.....saatlikte yukarı tepki yapar gibi...
    yalnız vadelinin dinamiği bugun farklı olabilir..
    izleyelim bakalım...

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

GÜNAYDINLAR CUMA SıTEDE SORUN VARDI SANIRIM YAZISAMADIK insan baska yerde yazarken kendini öksüzde hissediyor neyse tekrar burda olmak güzel bi daha bağlantı sorunu yasamamak dileğiyle cumadan shortum 47800 den bakalım efg kalan 25000 shortunu kapamayımı tercih edecek artırmayamı bugün ilk 5 tümde 27000 alısta hala

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

GÜNAYDINLAR CUMA SıTEDE SORUN VARDI SANIRIM YAZISAMADIK insan baska yerde yazarken kendini öksüzde hissediyor neyse tekrar burda olmak güzel bi daha bağlantı sorunu yasamamak dileğiyle cumadan shortum 47800 den bakalım efg kalan 25000 shortunu kapamayımı tercih edecek artırmayamı bugün ilk 5 tümde 27000 alısta hala

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)