Şafak ağarup boğa sürüsü Ayu kalesine dayandığında, kızıl stop bayrağına bulanmış bir bayrağın altına düştü şort kontratlar...teprik ederim... Gurt başganı ayrıca teprik ederim tahmini içün
Şafak ağarup boğa sürüsü Ayu kalesine dayandığında, kızıl stop bayrağına bulanmış bir bayrağın altına düştü şort kontratlar...teprik ederim... Gurt başganı ayrıca teprik ederim tahmini içün
BANGA mühim
bu arada eski vade kapanışlarında olduğu gibi bir şova hazırlanıyor sankim
BANGA mühim
[/quote]
FDJ/x30yvade grafının güncel hali aşağıda..***nenin evladı bu hareketi benim beklediğim salı günü değil, çarşamba perşembe yaptı.. gısmet...şinci acaba son bir yukarı daha yapıp, grafta fiyatı üst boll banda çekip (1-2 gün dana pozitif ayrışma dow göre) sonra tekrar şiddetli negatif ayrışmaya geri mi dönecek?
BANGA mühim
kayıtlara geçsin...longdan 450 puan aldım..450 puanın nesi kayıtlara geçecek demeyin..benim için longdan 450 puan almak, şorttan 2000 puan almaktan daha zor..ehehehe
BANGA mühim
ve 92 görüldü...Gıyabında Gurt Başgan ı teprik edelim
BANGA mühim
benden önce yazmışsınız
yannız sanırım ikimizde faydalanamadık bu çıkıştan
tebrikler sn Kurt
hızlı bi şekilde demişti 2 günde gördü 5/6 bin puan 2 günde
ve durmayacak gibi de DİP ten çikişta net 3. dalgadayız
bir türlü bitmeyen 3. dalgalar yani
bence az sonra yada yarın açilişta bitmeli 3.3 yada 3
teprikler sn kurt. teşekkürler.
saygılar.
yurtdişi ile korele satiş yememiz lazım en geç yarın zebahha gaderr ...
FDJ/x30yvade grafının güncel hali aşağıda..***nenin evladı bu hareketi benim beklediğim salı günü değil, çarşamba perşembe yaptı.. gısmet...şinci acaba son bir yukarı daha yapıp, grafta fiyatı üst boll banda çekip (1-2 gün dana pozitif ayrışma dow göre) sonra tekrar şiddetli negatif ayrışmaya geri mi dönecek?
[/quote]
tam bollingere geldi...şo son çarpılış olmayaydı, 1000 puan tersi göze alıp burdan şortlardım ama şimdi garantici olmak gerek...saykoloji![]()
BANGA mühim
91 bin yaresinde beklerim en İKG sinden LONG olmak için
enteresan bişi anlatayım...az önce ağustos vadede fena sayılmayacak miktarda şort açtım, 1-5 likdeki uyumsuzluklar çalışır 300-400 puan verir diye..açar açmaz da 200 puan altına alışlarını yazdım..bir süre geçti, adam 9-10 kademeye birden verdi..benim alışlarda-kavırlarda geldi, ..Eğer fatfinger değilse...la diyorum acaba...local max is there?, basmasın hacı şimdi bu köküne gadderr?
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri