renko başgan iyi iş çıkarmış..ama sistemlerde fileksi kuantum teoremi geçerli..bunlara uysak çarpılırlardı, uymasak çarpılmıyorlar..hehe..son sinyallerin çarpılmaması içün duacıyık
![]()
renko başgan iyi iş çıkarmış..ama sistemlerde fileksi kuantum teoremi geçerli..bunlara uysak çarpılırlardı, uymasak çarpılmıyorlar..hehe..son sinyallerin çarpılmaması içün duacıyık
![]()
BANGA mühim
helva siparişi verildi...imam ayarlandı..eşhedü en...bekliyoruk
BANGA mühim
belediye mezarlıkları bedavaydı değil mi...kontratlar için lazım olabilir de
BANGA mühim
Bugün bu yükselişle bazı indikler burunlarını yukarı kaldırdılar ve PU görüntüsü aldılar..bugün bu yerelerde kapatırsa, önümüzdeki günler daha gorkunç olabilir
![]()
BANGA mühim
vay**..bi yemeğe gittik geldik 871xx göstermişinisz ama yine 88300 lemişiniz hacılar...ikinci kısmı yapmayaydınız iyiydi
BANGA mühim
Hayırlı osssunn..Formasyonumuz var..bir triyengıl..raning mi ranamaying mi bilemiyorum..kırdığı tarafa dayar... velakin bir EW ci gardaş buna bakaydı hangi yöne gırılacağı konusunda bir şeyler derdi...düşüş dalgaları içindeki üçgenler aşağı kırılıyordu galiba geleneksel olarak..yada böyle düşünenleri terse yatırıyordu geleneceksel olarak![]()
BANGA mühim
Haftalığa kadar her yer uyumsuz. Altın aldık, mühim bir destek görüldü diyerekten, üzmese bari.
bırrrr..bana flexi bulun..manzara pis:
dün son 86800 maliyete göre eksi= -2700 pian
gün içi alına 3 ayrı buffer (şort istop-reşort)=1100 puan..
net 1600 puan haşırtos ve geceye şort.... godo yu yada gandalfı bekliorum..
yine de gelmezler ve yarın istoplarsak zararı femen e bağış sayacağum...
şu öğlen hareketi esnasında ekran başında olmamamız pis oldu beaa..en az 1000 buffer alırdık ordan
detaylar akşam...
BANGA mühim
dow kapanış tahminim -%2 olmak zorunda..teprik ederim dow u eğer bunu yapar ise
BANGA mühim
92.000 leri beklemeye devam. Kazancı garantilemek isteyenler stop seviyelerini ayarlayarak yola devam edebilirler.
zorlanmaya başladı. 91500 den ağustosvade short oldum. hadi hayırlısı.![]()
hacılarım..cümleten kolay gelsin gayri...herkeşlere hayırlı sevanslar,bol kazançlar...#orantısızsoygunadevamgayri)
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri