boşver patron onu..yeni versiyonunu çıkar... selpataklos v.2 (selçuklu pataklar manasında)...
bu arada sarı dersem çıkmaz mavi dersem çıkar.....sarııı..
şanslıysak sarı gibi şansızsak mavi gibi olur patron..ha şansım olsa anam kız doğururdu diyosan onu cerfinle veya kuin le muzakere etmek lazim
![]()
BANGA mühim
piuvv gün boyu ekrana ugrayamadım ne hale gelmiş.. ula allah belalarını versin bunlar beni izlemiyosa neyim.. bu ne boyle yahu.. ben kapattım bi gün bile artıda kapatmadı borsa yaf yok bunlar ciddi ciddi takip ediyolar ky yi .. uahuah sistemde dün son barda sat vermişti ama ekran başında olamayacağım için uygulayamadık haklı çıktı üvvv üvvvv
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
İyi Akşamlar..![]()
En az 3 HİSSE...
Cümleten iyi aksamlar geceye az long
anket açıyorum..oy kullanmadan gitmen lo
BANGA mühim
zisd geceye kısa .cümleten iyi akşamlar ... .. astetron patron .. benim sistemi testedecen dimi patron akşam ....![]()
2013,00
yuaw ben dalgınnıktan sibobu yanlış demişim cumadan bevri satta deyü
9-4-2010 kapanış barında short demiş sonra dün shortu bozup saat 15.00 tekrar shortingale olmus
sibop 60 dk
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
kısa devam geceye.........
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri