Sayfa 924/5549 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974102414241924 ... SonSon
66581 sonuçtan 11.077 ile 11.088 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    11.296
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.783
    Toplam Teşekkür
    672 Yazısı Teşekkür aldı

Sayın INDRAGANDİ emekleriniz için ve bunu bizlerle paylaştığınız için sonsuz teşekkürler...

2. 5 Kullanıcı egim tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

79200 tersyüzünde kaldı,....yarına artık, bernacke süpriz yapmaz ise....79633, ve 80050.....sıradakiler,....

Cümleten hayırlı akşamlar,.....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 11 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    ist
    Teşekkür Teşekkür 
    40.085
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.567
    Toplam Teşekkür
    1.021 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı egim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın INDRAGANDİ emekleriniz için ve bunu bizlerle paylaştığınız için sonsuz teşekkürler...
    aynen ... değerli katkılar için tşkler üstadım..

6. 7 Kullanıcı Se_M tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    16.788
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    640
    Toplam Teşekkür
    151 Yazısı Teşekkür aldı

iyi akşamlar herkese ... Teşekkürler İndi Üstadım ellerine zihnine sağlık .....

8. 5 Kullanıcı eyyüp tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    281
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    887
    Toplam Teşekkür
    217 Yazısı Teşekkür aldı

Ustaaa....Bu gecce fasıl yokmu dünkü gibi...Grafikleri bir döktürsende şu fani dünyada faniler biraz sevinsek...aydınlansak...Atana rahmet okusak.Ustaa bu manyaklar hiç kar realizasyonu yapmadan tabakhaneyemi yetiştiriyorlar ne var cumadan beri 2000 puan kodumun kodu cebine ne var..aa ı gorecek pazardan sonra 367yimi bulacak ..Yoksa arpaları bu kadarmı cok son secim yatırımını borsa agaların tersyuz pozisyonlarını alarak mı yapıyorlar?faiz arttırmaz bunlar karsıyız karsı herseye karsıyız durumundalar ama bellide olmaz nasıl yabancı istedi diye imkbde alanı satanı gizledilerse yabancı istedi diye faiz de arttırabilirler nede olsa artık sınıf arkadaşı..hemide cillop var senden ben toplamış kime verecek sünnetsiz dururken... biz nede olsak sonunda memediz hep yakası yırtılan.

10. 4 Kullanıcı ayuthaya tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

ne olmuş dji çökmüş, bernacke ne demiş bir şey varmı,......

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

12. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

vix normal, ........birde benim vix lere bakıyım,.....

14. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.550
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    708
    Toplam Teşekkür
    169 Yazısı Teşekkür aldı

ben okadar haber baktım olumlu yada olumsuz hiç bir habere rastlamadım üstadım

16. 5 Kullanıcı kanterturk tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vix normal, ........birde benim vix lere bakıyım,.....
    oradada baskılama devam ediyor,...dji düşüyor ancak vix sine ellettirmiyor, yaparlarmı yaparlar,......800 puvan düş ama glob yerinde saysın, yaparmı yapar,....işleri bu,.....

sonuçta oynak, burada beklenilen var, bu alınmadan bu sürecek,....cumhurıyetçlerle demokratlar arasında, anlaşacaklar,....

çin daha önemli,....çin hamle yaptı, fazla düşürme usd yi dedi, bu daha önemli, yoksa rezervimi başka paralara kaydırırım dedi, .......bunuda izleyeceğiz,...

chinin dediği önemli,........

18. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı kanterturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben okadar haber baktım olumlu yada olumsuz hiç bir habere rastlamadım üstadım
    olumsuz haber var, bu gün cnbc de duydum bu chin olayı,....rezervimden usd yi atarım diyor, atamaz tabi ama, derki düşürme dxy yi,.....tut der,....tutacakmı bakacağız,.......

şimdi dxy düşerse, bakıyım düşüyormu evet şu sıralardada düşüyor, bu bizde avmlerde post makinelerinin ısınması demek, yani böle 6 ay gitse, vergiden gelenin yarısını götürür, ama burada seçim imdada yetişiyor,... seçimi atlatan iktidar cayır cayır önlem alır kimseye dönüp bakmaz, vatandaşla işi bitmiştir çünkü,.....

şimdi dxy düşer faizde böyle kalırsa cari artmaya devam eder,
    dxy düşer bu defa faizi artırılarsa, sıcak gelir bu defa sıcak sıcak çarpar adamı,...vergiyide yanında alır götürür,....

üçüncü seçenek çok fazla fon girişiyle bütün bunların üstünde yer almak, işte kanala köprüye fon bulmak, saykıla oynamak(çok para girecek, çok para çıkacak, para girmiş gibi gözükecek aslında saykıl olacak, bu işte borsayı fena patlatır, aslı yoktur ama aslı olsa ne yazar), o da siyasi olur siyasi süreç tamamlanınca burası dubai olur,...

zor gerçekten zor, iyi olan dışarıyla entegrasyonu kesmek bence,.....

20. 11 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    7.769
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.444
    Toplam Teşekkür
    628 Yazısı Teşekkür aldı

rnanke: Ekonomideki büyüme hala yavaşFed Başkanı Bernanke, Japonya'daki deprem ve yüksek yakıt fiyatları nedeniyle ABD ekonomisinin yavaşladığını ancak 2. yarı yılda ekonomik büyümenin hız kazanacağını belirtti YazdırPaylaş EmailAAA 07 Haziran 2011 Salı, 23:10

Atlanta'daki Uluslararası Para Konferansı'nda konuşan Fed Başkanı Bernanke, ABD ekonomisindeki büyümenin yavaşlamasının temel nedeni olarak yüksek yakıt fiyatları ve Japonya'da yaşanan krizi gösterdi. Bernanke, ikinci yarı yılda büyümenin daha iyi olacağını işaret etti.

Ekonominin beklenenden daha fazla yavaşladığını belirten Bernanke, ekstra para politikalarının ekonomi için hala gerekli olduğunu vurguladı.

Ülkedeki işsizliğin normalden daha düşük seviyelerde olduğunu dile getiren Fed Başkanı, "Yine de istihdam piyasasında bir nebze olumlu gelişme olduğunu görüyoruz" dedi.

"ENFLASYONU KONTROL ALTINA ALMAK İÇİN HER TÜRLÜ ADIMI ATACAĞIZ"

"Mali konsolidasyon için uzun vadeli plana ihtiyacımız var" diyen Fed Başkanı, enflasyon konusuna da vurgu yaptı. Yüksek enflasyonun 'geçici' olduğunu ifade eden Bernanke, enflasyonun düşük seviyelere geri döneceğinin altını çizdi. Başkan ayrıca Fed'in gerektiğinde enflasyonu kontrol altına almak için gereken adımların atılabileceğini vurguladı.

22. 8 Kullanıcı nedim972 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

amerikan petrol pysasının mtx kodu nedir,

24. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Yer imleri

Yer imleri