kuzum yetısemıyecez lonlarla beklıyoz ne edelım
kapattım...500 puanını aldım...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
flatım...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
bu ortamda bu spot kapanışına cortlayan ayvayı ciğ yer......
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
yine erkenciyim
tırstım
kısaldım
bende flat saolun var olun kuzu tşkl iyi tatıller
long devam....
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
Elinize emeğinize sağlık) Allah ne muradınız varsa versin.
İyi haftasonları dilerim.
sn jani üstad çok saolun paylaşımlarınız için sizin sayenizde önümüzü görmeye başladım.. ayrıca sağlıklı ve neşeli hafta sonları dilerim tüm sitedeki dostlara..selam ve saygılar
böylece dünki kapanışa dogra longlamıştım...68 150 den...bugün gapı aldık...üstüne gelen moody is...longdan inmem gerektigi söyledi..indim...1550 puan karla...bekledim denge kuruldu...daytraderler longa yerlestirildi ve ben shortladım 69 700 den indigim yerden...1 saat snra bunun anlamı var...sonra anlatırım...
bu shortları...68 800 de kapayıp long odum...900 puan daha cebe attım...
sonra o longlarıda 69 300 de kapadım....500 puan aldım...
TEK FURUSMA...
1550+900+400=2950 puan cebimde...benjamin hepsi...o daytraderleri soydu...ben onu....
flatım şimdi...
NASILDIM EMME...ha ha ha...
GUZU BU BORU DEELLL...efsane bu...yeni deelll....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri