bir düş gördüm geçenlerde, görmez olayın ah olaydım içime şeytan girdi sandım keşke hiç uyumasaydım...şarkısı geldi aklıma nedense aslanpat
bir düş gördüm geçenlerde, görmez olayın ah olaydım içime şeytan girdi sandım keşke hiç uyumasaydım...şarkısı geldi aklıma nedense aslanpat
BANGA mühim
Emeklilik sisteminde 18,5 milyar yatırıma yönelmiş, nereye yatırıyorlar acaba?
89125 filat...pupusal
BANGA mühim
aslanpat..bi teptir şunu yaw 90000 a filan da reşortak..he
BANGA mühim
hepsi numaramu saruman..5-15-60 dklıklardaki pupuları bademmi edeceksin pazrtesi -2000 filan yapıp..ayıp valla..bensiz olmaz..- buffer pahasına seninlayım
BANGA mühim
89600 ort ile reşortum aslan başgan (filex olmadığı için gnome başgan topiğine takıldım..üw)
BANGA mühim
5 dklık böyle kapattı....niyemi şort kaldım peki? düşüş trendlerinde yükseliş formasyonları çarpılır (3gen, tobo), yükseliş trendlerinde de düşüş formasyonları (obo v.b.) diye mi? hehehe o da var tabi ama..malum gerilim..bir erken seçim sürprizi vesaire vesaire
![]()
BANGA mühim
bu da 15 dk..şu lanet pupular kırılaydı tam olarak iyiydi...
![]()
BANGA mühim
Dolar 2.20 TL`ye yükselir 21.06.2013 Goldman Sachs 12 aylık dolar/TL beklentisini 2.20'ye yükseltti.
Goldman Sachs, 3 aylık dolar/TL beklentisini 1.85'den 1.95'e, 6 aylık dolar/TL beklentisini 1.88'den 2.00’ye ve 12 aylık dolar/TL beklentisini 1.90'dan 2.20'ye revize etti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri