Sayfa 920/13018 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970102014201920 ... SonSon
156216 sonuçtan 11.029 ile 11.040 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı lwarrior Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım artık yükselişe inanmayan kalmamıştır..bu gün tavan yaptı adamlar..yuhh diorum..

not: ben hala inanmıorum..varsın uçsun kaçsın piyasa..
    ben artik bu piyasada herseye inanirim ve beklerim,su anda bizim piyasamiz dunyadaki en spekulatif piyasa derim.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı lwarrior Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım artık yükselişe inanmayan kalmamıştır..bu gün tavan yaptı adamlar..yuhh diorum..

not: ben hala inanmıorum..varsın uçsun kaçsın piyasa..
    ben artik bu piyasada herseye inanirim ve beklerim,su anda bizim piyasamiz dunyadaki en spekulatif piyasa derim.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    18
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    43
    Toplam Teşekkür
    14 Yazısı Teşekkür aldı

Forumda VOB piyasasında full mekanik sistemle oynayan arkadaş varsa görüş alışverişinde bulunmak isterim.

Teşekkür Teşekkür 
    18
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    43
    Toplam Teşekkür
    14 Yazısı Teşekkür aldı

Forumda VOB piyasasında full mekanik sistemle oynayan arkadaş varsa görüş alışverişinde bulunmak isterim.

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

48500 full şort. piasayı sürükleyen ak yatırım aldığı kontratların hepsini verdi ve en iyi 2.. alıcı sanko oldu yani ky buna dayanarak full şort

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür

48500 full şort. piasayı sürükleyen ak yatırım aldığı kontratların hepsini verdi ve en iyi 2.. alıcı sanko oldu yani ky buna dayanarak full şort

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    35
    Toplam Teşekkür
    16 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı shibumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    48.500 e 3. defa kafa attılar.. durmadan zıplaya çalışırsan ayağan kayar oturuverirsin kıçının üstüne.. işte gerçek mekaniklik...

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    35
    Toplam Teşekkür
    16 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı shibumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    48.500 e 3. defa kafa attılar.. durmadan zıplaya çalışırsan ayağan kayar oturuverirsin kıçının üstüne.. işte gerçek mekaniklik...

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abilag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın fallow neden vobda yoksunuz kaçırmışım sanırım
    yurt dışı işlem yapıyorsanız nereyle çalıştığınızı söyler mısınız, hazır bir süreliğine ingiltereye gelmişken hesap açmayı düşünüyorum da

ayrıca future piyasalarda yabancı aracı kurumlar hakkında bilgisi deneyimi olan arkadaşlar özelden yardımcı olabilirler mi acaba
    bir ara yurtdisina heves etmistim ancak hic islem yapmadim.Asiri stresten dolayi cekildim vobdan, hisseye geri dondum.Vob insani insanliktan cikariyor YALNIZ 1 SEY SOYLEYECEGIM BAKIN BUNU CIDDIYE ALIN SPOTTAKI HAREKETLERI VADELIDEKI POZISYONLARINA GORE YAPIYOLAR YANI TAMAMEN BU OLAY SPEKULASYON VE 10 TANE HERIFIN OYUNCAGI.Su anda vobu 60.000 e tasisalar kimse ne oluyor diyemez.Bu derece basi bos ve sahipsiz.Bu serefsizlerin yarattigi stres yuzunden biraktim vobu.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abilag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın fallow neden vobda yoksunuz kaçırmışım sanırım
    yurt dışı işlem yapıyorsanız nereyle çalıştığınızı söyler mısınız, hazır bir süreliğine ingiltereye gelmişken hesap açmayı düşünüyorum da

ayrıca future piyasalarda yabancı aracı kurumlar hakkında bilgisi deneyimi olan arkadaşlar özelden yardımcı olabilirler mi acaba
    bir ara yurtdisina heves etmistim ancak hic islem yapmadim.Asiri stresten dolayi cekildim vobdan, hisseye geri dondum.Vob insani insanliktan cikariyor YALNIZ 1 SEY SOYLEYECEGIM BAKIN BUNU CIDDIYE ALIN SPOTTAKI HAREKETLERI VADELIDEKI POZISYONLARINA GORE YAPIYOLAR YANI TAMAMEN BU OLAY SPEKULASYON VE 10 TANE HERIFIN OYUNCAGI.Su anda vobu 60.000 e tasisalar kimse ne oluyor diyemez.Bu derece basi bos ve sahipsiz.Bu serefsizlerin yarattigi stres yuzunden biraktim vobu.

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür

bnecmark bonoda artıya gecti

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür

bnecmark bonoda artıya gecti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)