Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
hatta biliyosun millet bi fiyattan başlıyo, her satıldığında bir sonraki satış için daha yüksek fiyat koyuyormuş..ben tersini yapıyorum..her satışda fiyatı biraz daha düşürüyorum![]()
eyleya kullanan arttıkça getirisi düşecektir..eyleyse ucuzlaması lazım..pahalıya alanda sonraki satışa kadar kazandığına saysın
hakikaten bu paraları verip sistem alan varmı looooo
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ssitemi satanın arkadaşı, ortağı olup da müşteri gibi davranmıyorlarsa var hakkaten yawf.
Benim Bıcırık ve Medium sistem ayda 5-10 bin puan kazandırıyordu ve hem sistemi hem de sinyallerini ücretsiz anlık paylaşıyordum hala adamalr satıulık sistem alalımın derdindeydi. Yahu en gerek var diyordum işte size ücretsiz sistem işte anlık sişnyali. O da ücretsiz dedim. Adamalr gitti sistem satın aldı ya da aldığını söyleyip beni kekledi.![]()
internet sağolsun
linkteki dosyayı indirin dowload a basarak
sonra
(A) Copy both file into c:\Programe Files\Equis\Metastock folder.
(B) Run the loader and it will automatically run Metastock
(C) It will ask you Yes or No.
(D) If Yes, it will try to get the password for you when you edit the
indicator or expert.
If No, it will allow you to use 'password' as the password to enter/edit
ahanda link
http://www.sendspace.com/file/47lbbb
haywan dow artı kapatacak bu
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Konu EMEKDAR tarafından (29.09.09 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri