kanal manyağı olaraktan yeni kanalımı ilan ediyorum
daha denenmemiştir o yusden güvenilmez ama eğlenceli oluyor
koyu yeşil çizgi yükselişin en düşüklerine göre çizilmiştir. kırmızı olan en yükseklere göre
koyu yeşilli olanı 69300 altında kaldığımız sürece kırılmış farzedebiliriz. bu durumda fibo düzeltmeleri beklenebilir.
23,6 yaklaşık 68700de
38,2 yaklaşık 67900de
ben şahsen 68200 civarını kollıcam![]()
guzum ağam beni geçen fena biçti haysiyetsiz beni stop ettikten sora yaptı ralliyi
ama sen intikamımı alıyorsun helali hojş olsun
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
efg nin pesine takılıp gıden long cu ky cıları salladı asagıya , stoplattı ....sonrasında tekrar yukarı yoluna devam edebılır diye dusunuyorum ..... longa gececem bıraz altlardan ama kuzum short oldugu icin gecemıyom ne yalan söylım sımdı ....
haysiyetsiz 600 puvan makas yaptı tam küfürlük
tetikteyim...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Kuzummmm büyüksün elinden öpüyorum
yavv gencler emmim sigarasını yaktı demek istediki uşşağlar korkmayın rahat olun
900 puan karı aldım...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
siz süpersiniz süper![]()
68 800 de...
yeniden tetikteyim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri