aynı yerden kapadım tırstım
aynı yerden kapadım tırstım
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Namusu iki bacak arasında arayanlar dikkat...
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=208994
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
http://www.youtube.com/watch?v=qpJv1JNZIto&NR=1
Buna Anadolu Ateşi gibi bir müzik daha iyi gidermiş.
Anadolu Yaksını bilemem fakat Avrupa Yakasının çilesini iki ay çekmişliğim vardır.
Dört yıldızlı otelin musluklarından çamur aktığını görmüşlüğüm vardır.
Ulan bir tabak salataya 10TL para mı verilir şeklinde isyan etmişliğim vardır.
Bu tarafikte İstanbul'da yaşanılır mı, ömür biter yolalr bitmez demişliğim vardır.
En son one minute one minute bi daha da gelmem diyip geri gelmişliğim vardır.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dört bacak arasında aranmasından iyidir yine de. Beterin beteri var http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2001/02/18/295415.asp
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yaw hadi onların ağzı dili var
ya damacanın. damacana ne yapsın?
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=202292
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
vay canına patronlar...Hellim online olmadığı halde izliyormuş bizi...
Voborsa Teftiş Kurulu başkanlığından gelen yetkiler adına
Ortam dinlemesi nden sonra birde ortam izlemesi çıktı şimdi
Mersi olsa no geyik pliz derdi....
Hellim hanımın şimdiye kadar hep "Hellim Fairgirl" tarafını gördük (Orta dünyadaki kahramanların isimlerini çağrıştırıyor bu..hellim fairgirl..henüz "Hell" tarafını görmedik
ama sanırsan yaklaşıyoruz o naktaya forumcek
araad 300 ü almışlar**....neyse..ne diyorduk...
Aslında bence o nick de fonetik açıdan bir yanlış var... "Hellime" olmalıydı...
Acaba egeli olduğu içinmi Hellim.... hayret ya..başka bir tahminim olamıyor
BANGA mühim
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Asti'cim bu parderinin çok ilginç bi hikayesi var. Daha öncede sordun meraktasın bak anlatayım.
90 lı yıllarda pek moda olan borsaya bende çok kötü sarmıştım. Sende eskilerdensin bilirsin o zamanlar Çukurova, kepez, ereğli, kartonsan aktaş vb.gibi bi takım bazı popüler kağıtlarla 1,5 sene içinde (birazda şans) çok büyük kazançlar sağladım. Ayıptır söylemesi bir yazlık iki daire hatta bi sene içinde iki araba değiştirdim. Ama o zamanlar bu piyasa mert piyasa idi. Bilanço okuyan biraz analiz bilen ve yerinde kaçmasını bilenin kazanmaması için hiç bir sebep yoktu.
Ama gel görki Tophanedeki tatlı parayı gören yabancı ( ki ilk yamyam Mark mobius ve taifesidir.) peşi sıra gelmeye başlayınca borsa kancıklığını yavaş yavaş öğrenmeye başladık. Öğrendikçede over all suyunu çekmeye başladı. Kredide kullanmaya başlayınca over oldu. sıfır. Ne yaparsın nasılsa borsadan geldi dedik birinci evi sattık, yetmedi ikinciyi de satıp eve geldiğimde. Konuyu öğrenen hanım dediki; bununla bitmez bu sen oturduğumuz evide satarsın yarın o zaman ne diyceksin dedi. Bende "PARDON DERİM" dedim. o zaman 4 yaşında olan oğlum şöyle bi baktı "pağdeği" ne baba dedi (O zaman r farfine ğ derdi).
Ondan sora çocuk bana baba demeyi bıraktı pağdeği demeye başladı.bir sene sonra şiveyi düzeltti parderi demeye başladı. O gün bu gündür adım önce pağdeği daha sonra perderi olarak kaldı.
İşte asticim hikaye bu Allah kimseye "PARDON DERİM" dedirtmesin. 4 yaşında çocuk sana ömür boyu taşıycan boktan bi isim bile takabiliyor.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri