ters indikatörne işe yaradı biliyonmu ustad. antetli crahh okudum hemen uzuna geçtim 2 gundur iii gidiyo
![]()
ters indikatörne işe yaradı biliyonmu ustad. antetli crahh okudum hemen uzuna geçtim 2 gundur iii gidiyo
![]()
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çok Uzman
Sp Sayım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
flatım ama ustat senı ızlemek bır zevk noktasal borusal devam
saygılar
selam arkadaşlar.2 gündür sinirlerim acayip bozuk. gecen hafta sonu iki gün güzel tradeler yaptım ve sürekli pramitledim. şu iki günde ise yine pramitleyerek yaptığım işlemler hep ters oldu. sonuç olarak ne kar var ne zarar ancak 4 günde 1oooo tl ye yakın ödediğim komisyon var yani kar mar yok. sıfıra sıfır çıktım. yani 4 gün eşşek gibi çalışıpda tek kuruş para alamadığınızı düşünün bir işde. bir de uzun barlar gelince adeti kapatamıyorum emrim hep pasifde kalıyor. Hoş emri piyasa versem 1oo puanlık dilimde kapatır belki ama bunu o an hissedemiyorken daha sonra bakmışım 400-500 puan buhar olmuş.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
genel olarak piyasaya bakınca secim önü son alım fırsatı zamanlarındayız. bu demek deilki daha aşşamız görülmeyecek. bundan önceki genel secimleri çok iyi hatırlıyorum 46 binlerden topladığım longları 68 üstü vermişdim tabi dalgalarda sörf yaparak.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
tarihler graf.
anlatılmak istenen grafta tarihler çok alt dalgalara denk geldi.
3 ve 4 ün bir kısmını oluşturdu.
Jelibon.
''Aldım alcoa olacam köşeo'' da
Son durum:
Balonmuş peh palavra.
Sizin balonunuzda biz %25 çakarız.
Jelibon.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri