Günaydın Kolay Gelsin
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Günaydın Vobcularrrrrrrrrrrrrrrr
BANGA mühim
günaydın popcular![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
15,30dk sata geçiyor bende seans açılsın 85450 üzerine atamazsa shortingen olurum şimdi flaten kahve drinking yaparım ben
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
fiyat 175 e değidinde TGG=2 ye gevşemişti ve sistem hala aldaydı..Longlamak lazımdı,.. ama flat devam...Uzun zamandır gözümde canlanmadılar, longcularrr ve şortcularr..
Longcuuulaaarrr, longcularrrrrrr şimdi gözümde canlandılaaarrrrrrrrr...Şortcularr şortcularr şimdi gözümde canlandılarr...acaba hangisini diyeceğiz..üw
BANGA mühim
Flat bekliyom ancak heran longlayabilirim bi açılışı görelim de günlükte gelen Sat benim longlamamı engelliyor Çünkü günlük AL iken 15 likte gelen SAT sinyalleri çoğunlukla hüsranla sonuçlanıyordu.Şimdi de tersi mümkün olabilir
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
heran sat gelebilir eli kulağındadır sanırım![]()
longccuuularrrrrrrr longculaarrrrrrrr şimdi gözümde canlandılar..üühühü
BANGA mühim
şortttt 775 den 950 yetişemedim telefon gelince![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri