http://www.dailymotion.com/video/x34...music?from=rss
Bende evrimini tamamlamış olanların yukarda linkini verdiğim görüntülerini izledim
Gelişmiş ve evrimini tamamlamış batı dünyası neden Afrikalıları
tam tam nitelemesiyle aşağılarlar düşündüm, eğlencenin ortasında bide yeşil başlı şefleri çıkıp konuşma yapıyor, elindede kırmızı püsküllü asası var hani, sonra bakıyorsunuz vudu tüm hızyla tekrar başlıyor usta ve rehber dansçılar eşliğinde

, orada görüdüğüm vudu ayinlerindeki hareketlerden farksız hareketler ve ritmik hareketler, arada ayinlerdeki gibi secdeler vs. vs. bir fark var oda tam tam ı çalan davulcu yerine dj var burada

, teknolojik donanımlı dj
Evet demekki evrim böyle bişey dedim kendi kendime, zaman içinde aynı çemberde turalıyor şeklinde sanki, her nasılsa toplumlar hep aynı noktaya ulaşmak zorunda sanki, yada borsacıların tarih tekerrürden ibaret dediği gibi bişey, evrim tekerrürden mi ibaret dedim kendi kendime

, bilmiyorum nasıl değerlendirdim ama, sonuçta tam tamlarda bu evrimini tamamlamışlarda aynı ihtiyacı karşılıyorlar olmalı
Amaaan boşverin, yok bizim çiftetelli gibisi, sazın tellerine vuruşlar gibisi derim ben, haksızmıyım

saygılar

...
Yer imleri