buyur aynı şey oluyor yine...fiyat yükselirken apsd -2500 lere geldi..sonra artmaya başladı -2100 oldu..yani kabaca 400 yeni poz açıldı 97000 üzerinde...eşhedü...pala may not be on long side-günün en yükseğinde...gerçi bu takas makas apsd işlerine güven olmiyi..fiktif işlamlardan ötürü... neyse sonuç: femen act devam
BANGA mühim
bıyır fiyat yeniden 97000 üstü yaparken apsd yine dehşet düştü -3300 oldu..tübe tübe..
BANGA mühim
ahada bu benim fastest sistem... dayanağımız olsun..hehe..yarın anlarık..
![]()
BANGA mühim
Gurtar bizi FEMEN
BANGA mühim
flaş flaş tv de açıkladılar...
az önce Ukranyalı baldır illegal öğkütü açıklamış...
uçak bileti parasını gönderirseniz ucçj özne göndereceklermijjj essahhhtannn
hacılar hesap açak, yardım edek derim
ben hesabı açıyom ona gove
ni kadar eğmek o gadağ .....(fesatlanmayalım GARI DEĞİL LA KÜFTE...)
![]()
"Söylediklerim, bilim ile çeliyorsa bilimi esas alın"
Mustafa Kemal ATATÜRK
dow titrek manda gibi **...git nereya gideceksen demi yaww
BANGA mühim
EXHIBIT3
ahada hazır dow un düşmesinden faidelenerek opportunist bir yorum yapak..yoruma en iyi 10 dakikalık periyot uyduğu için onu seçtim..hehe..
grafın adı "nereye gidiyorsun memed"... öyle fiyat yükselirken hacimde yükseliyor velakin para çıkışı trendik trendik....lonkkları gıllandırmadan gıllandırmadan...dara alanda fare üfürüğü ile sezdirmeden sezdirmeden
takozun altına değdire değdire...e o kadar değdirirsen o takoz tahrik olmaz mı..olur tabe..femen fotolarıda var zati...he...dow sabaha %2 artı filan yapmaz demi..rezil oluruk bak o zaaann
![]()
BANGA mühim
FEMENi kaale almayanın sonu GORKUNÇ olur...HANGSENG, NIKKEI, DOW, BIST, DAX, BOVESPA.......her yer graşş her yer direniş.... (gaza gelmemeli tabe..graf haftalık ve daha hafta bitmedi..he..zaten bitsede gaza gelmemeli..)
![]()
BANGA mühim
Bernanke yıl sonuna doğru ekonomik göstergeler iyiye giderse, varlık alımlarını azaltıcaz tarzı bişiler söylüyodu.Dimek doğru anlamışım dediğinianında depki vermiş piyasa
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri